Dnevni horoskop za 31.08.2017.

0

Ovan

OvanImaćete osjećaj da tapkate u mjestu, a zasićenje će vas nagnati da izbjegnete određene obaveze. Ponašaćete se suprotno od svojih osjećanja i želja, što bi se moglo odraziti na ljubavnu vezu. Započete aktivnosti ostavljaćete nedovršenima. Umor i iscrpljenost zahtijevaju više odmora – opustite se uz omiljenu knjigu ili film.

 

Bik

BikNećete se žaliti na dosadu, ali ni na umor. Imaćete dovoljno energije. Ono što naumite, lakše ćete ostvariti ili otkrivati zanimanja za nova područja ili ljude. Postaćete bliskiji s nekim ljudima, planirati zajedničke aktivnosti, izlaske, susrete. U srcima slobodnih zaiskriće nove ljubavne vatre. Intuitivno ćete prepoznati u kojem trenutku i šta trebate preduzeti.

 

Blizanci

BlizanciBudite oprezni na riječima, naročito tokom jutra. Bližnji će pogrešno tumačiti smisao vaših izjava. Mogući su nesporazumi vezani za novac i finansije. Postavite se odlučno, ali mirno. Iako je neko zainteresovan za vas, pogrešnim pristupom biste mogli upropastiti dobre izglede. Budite iskreniji, čak i ako vam pravila igre nalažu drugačije.

 

Rak

RakNe prihvatajte poziv za izlazak upućen od strane osobe koja vam nije simpatična. U protivnom vam predstoji veče koje bi moglo završiti raspravom. Izbjegavajte društvo mrzovoljnih ljudi. Sklonost prebacivanju i kritikovanju negativno će se odraziti na ljubavni život. Vodite računa o samokontroli i ne dopustite sebi bijes.

 

Lav

LavUgodni trenuci očekuju vas tokom večernjih sati. Samcima predstoji susret sa simpatijom. Malo toga će vam moći promaknuti kod partnera. Biće dovoljan i jedan pogled ili riječ da shvatite kako se osjeća i o čemu razmišlja. Mogli biste ući u raspravu s roditeljima.

 

Djevica

DjevicaDan biste mogli posvetiti kupovini rekvizita za školu i u tome uživati. Vodićete računa o drugima, posebno starijim članovima rodbine i komšijama. Ljubavni život biće vaša najveća motivacija. Mogli biste započeti vezu s postojanom i zrelom osobom. Zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji i razumijevanju.

 

Vaga

VagaImaćete osjećaj za ljude i zbivanja. Slobodni će prepoznati nečije kvalitete i shvatiti da ta osoba posjeduje ono za čim tragaju. Ako ste u braku ili vezi, partner će vam biti snažan oslonac. Njegovi savjeti pomoći će vam da donesete jednu odluku. Odnosi s rodbinom naći će se na klizavom terenu – suzdržite se od komentara.

 

Škorpija

ŠkorpijaVama draga osoba prolazi kroz poslovnu ili ljubavnu krizu. Čak i ako vam nije sasvim jasno o čemu se radi, budite na njenoj strani. Bićete susretljivi i ako su komšije u pitanju. Racionalnosti i objektivnosti vam neće nedostajati pa će vaše odluke i zaključci biti ispravni. Popodne provedite u opuštenom okruženju, na kafi u dobrom društvu.

 

Strijelac

StrijelacJako vam je stalo da ostavite dobar utisak na sagovornika. Od ovog razgovora očekujete mnogo i imaćete razloga da budete zadovoljni sobom. Mozak vam radi brzo, koncentracija je dobra i ovaj dan ćete smatrati trenutkom kada ste neke ljude okrenuli sebi. Zanimljiv susret sa nekim ko vam je simpatičan, mada sve može ostati samo na prijateljskom ćeretanju.

 

Jarac

JaracPotrebno je da dobro razmislite o nekim svojim daljim poslovnim potezima. Uključili biste rado još jednu osobu u svoje planove, ali vas pomalo brine njena mladost ili malo iskustvo u poslu. Porazgovarajte, jer ćete najvjerovatnije biti zadovoljni načinom na koji ova osoba razmišlja. Suviše kalkulišete u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada, vrijeme je da nastupite otvorenije.

 

Vodolija

VodolijaDanas se možete snaći u svakoj situaciji koja iskrsne pred vama. A budite sigurni da će ih biti, jer je dan vrlo promjenjiv, a ljudi oko vas naelektrisani. U emotivnom segmentu imate osećaj da vas emotivni partner ili osoba koja vam se dopada, koristi za svoje ciljeve. Ne želite da ispadate naivni.

 

Ribe

RibeDanas ćete se usmjeriti samo na posao. Sklonili ste sve distrakcije sa strane od sebe, povukli se i zakopali u obaveze. Nećete biti naročito raspoloženi ni za neku veću komunikaciju ili susret sa emotivnim partnerom. Neka sitnija obaveza koju morate platiti će vas oneraspoložiti. Nema nerviranja, ono što morate izmiriti, izmirite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info