Dnevni horoskop za 29.08.2017.

0

Ovan

OvanOčekuje vas mnogo uzbuđenja i pozitivnih događaja. Moguće je putovanje ili poznanstvo sa zanimljivom osobom. Neki će preduzeti aktivnosti vezane za selidbu. Osjetićete poriv za učenjem i širenjem znanja. Mogli biste upisati kurs stranih jezika, računara ili otići na poslovni put.

 

Bik

BikKontrolišite naglost i imajte više povjerenja u partnerove namjere. Izbjegavajte tračeve s kolegama, jer bi sve moglo poprimiti problematične razmjere. Očekuju vas uzbudljiva događanja na ljubavnom planu. Moguć je susret s osobom koja vam je nekada mnogo značila i koji će rasplamsati potisnute emocije i privlačnost.

 

Blizanci

BlizanciTeže ćete se koncentrisati na posao, a odnosi s bliskim ljudima odisaće napetošću i nerazumijevanjem. Nećete imati posebnog sluha za ustupke, što bi moglo unijeti pomutnju u ljubavne veze. Iznenadićete partnera svadljivim nastupom i uvredljivim riječima. Nećete prihvatati kritiku na svoj račun.

 

Rak

RakMoguć je napredak na finansijskom planu ili ćete uspješno razriješiti novčane zaostatke iz prošlog razdoblja. Neće vam se svidjeti način razmišljanja kolege s posla, ali je bolje da svoje mišljenje zadržite za sebe. Ako imate zdravstvenih tegoba, zakažite termin kod doktora i ne uzimajte lijekove na svoju ruku.

 

Lav

LavPoslovna snalažljivost pribaviće vam simpatije kolega i nadređenih. Ako se skoncentrišete na tekuće poslove, obavićete ih prije isteka radnog vremena. Pozovu li vas prijatelji na večeru ili zabavu, pazite da u opuštenom ugođaju ne pretjerate s jelom i pićem. Ukoliko planirate negdje otputovati, većinu poslova oko organizacije moraćete obaviti sami.

 

Djevica

DjevicaSuočite partnera s posljedicama neispunjenih obećanja i neodgovornosti. Dajte mu do znanja da nećete tolerisati takvo ponašanje. Nećete imati živaca posvetiti se kućnim obavezama ni zahtjevima ukućana. Pokažite im da i vama treba više pažnje. Prijatelji će vam pomoći da prebrodite neugodno iskustvo, samo pazite da neke riječi ne protumače pogrešno.

 

Vaga

VagaIzvjesna su kraća putovanja koja će ispuniti vaša profesionalna očekivanja, dok će privatni život obilježiti radostan događaj. Veseliće vas uspjeh osobe iz porodičnog kruga pa ćete zadovoljni provesti večernje sate u krugu najbližih. Ako želite ostaviti što bolji utisak na simpatiju, ne vodite računa samo o izgledu, nego i o ponašanju.

 

Škorpija

ŠkorpijaOtvaraju vam se nove mogućnosti za zaradu pa možete očekivati dobit od investicijskih fondova i poslovnog partnerstva. Ako ste u položaju da upravljate tuđim finansijskim sredstvima, bićete zadovoljni ostvarenom dobiti. Mnogo energije potrošićete na spremanje i čišćenje, ali kad posao privedete kraju, uživaćete u rezultatima.

 

Strijelac

StrijelacLakoća izražavanja i komuniciranja te nove ideje osiguraće vam uspjeh u mnogim aktivnostima. Porodična pitanja zahtijevaju da im posvetite više pažnje i vremena, ali biće vam draže iskoristiti slobodne trenutke za neke ugodnije stvari. Pomno ćete se uređivati za susret sa simpatijom ili za izlazak u većem društvu.

 

Jarac

JaracMalo toga će vam danas ići od ruke pa ne započinjite dan s većim obavezama. Ljubomora će nagrizati odnos s voljenim. Osjećaćete kao da niste jedno za drugo, ali čim ostanete nasamo shvatićete koliko vam partner nedostaje i koliko vam je bitan. U poslovnom životu očekujte zastoj u pregovorima i kašnjenje plate ili honorara.

 

Vodolija

VodolijaSpretno ćete voditi pregovore i usmjeravati situacije u svoju korist. Usmjerite energiju na učenje, obrazovanje, putovanja i razgovore s ljudima od kojih imate šta naučiti. Odlikovaće vas snaga uma i prodornost, a neće vam nedostajati ni smisla za praktično. Samci će razmišljati o zanimljivoj osobi koju su nedavno upoznali.

 

Ribe

RibeVeć na početku dana odredite prioritete, kako ne biste gubili vrijeme i energiju. Ne prepirite se s pojedincima koji razmišljaju drugačije od vas, posebno ako su u pravu. Oslabljena koncentracija iziskuje veću pažnju u obavljanju poslovnih obaveza. Mogli bi vam promicati bitni detalji pa udvostručite oprez.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info