Vodolija: Sedmični horoskop za period od 28.08. do 03.09.2017.

0

Posao. Dan po dan prolazi, planete se na nebu pokreću malo po malo… Pozornica se sprema, glavni akteri su tu, još je samo potrebno da se zavjesa podigne. I Vodolije mogu da otpočnu sa poslom svog života. Još ako je taj posao vezan za inostranstvo (a postoje ogromne šanse da jeste) – vašoj sreći kraja nema. Venera je sve bliže trigonu sa Saturnom i sekstilu sa Jupiterom. Još malo pa će neki dogovori da padnu, da se neki ugovori potpišu i da se startuje! Taj retro Merkur malo-malo pa zakoči zbog nekih papira, ali i to će brzo da se sredi. Pred vama je odlično poslovno vrijeme. Radite, glavu ne dižite!

Ljubav. Vodolijama u polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava šeta Venera, sve pod ruku sa Marsom. Skroz je dobar ovaj aspekt i da se sredite malo, kada su vaše veze i brakovi u pitanju, ali i da ako ste slobodni, “uhvatite” nešto novo. Još pogotovo ako se neko ko vam se dopada vraća sa kraćeg putovanja – e to je tek prava stvar. Mada, slobodne Vodolije imaju priliku da upoznaju novu osobu i preko poslovnog segmenta, pogotovo ako sarađuju sa inostranstvom ili rade u stranoj kompaniji. U svakom slučaju i vama i drugoj osobi će se “zavezati jezik” prilikom upoznavanja, a sve iz tog razloga što ćete oboje ostati opčinjeni. Za početak odlično, a za dalje – ma ko još misli šta će dalje biti? Oni u vezama neka svađe i ego maknu negdje po strani. Uživajte i, tamo negdje pred kraj sedmice, ne inatite se jedno sa drugim!

Zdravlje. Sve je sa vama apsolutno u redu, prema tome – ne kukajte zbog tamo nekih sitnih tegobica već ih rješavajte odmah.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info