Vaga: Sedmični horoskop za period od 28.08. do 03.09.2017.

0

Posao. Pravo, pravo, pravo vrijeme za posao! Sve se namiješta u vašu korist, mnogo toga što ste čekali vam se otvara, a oni koji hoće da rade sa inostranstvom, sada dobijaju u potpunosti otvorena vrata za tako nešto. Kada pogledamo realno, sve kockice počinju da se slažu i Vage nam imaju jednu izvanrednu priliku i za napredovanje, ali i za formiranje poslovno-saradničkih odnosa koji će biti trajni i donositi vam jako dobre finansijske povoljnosti. Imate veliku podršku od strane drugih, imate pomoć i korektne odnose sa svima – samo taj retro Merkur malo odlaže, malo pravi zbrku sa papirima, ali i to će se riješiti, vrlo brzo.

Ljubav. Novo poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža ili okupljanja, čak i preko poslovnog segmenta, u potpunosti će probuditi čak i one Vage koje su do sada odbijale svaku pa i najmanju mogućnost da se ozbiljnije zagriju za nekog. Priča koju pokrećete u ovoj ili u narednoj sedmici i te kako može biti ozbiljna i trajna. Dugo ste čekali “ono pravo” i sada ćete to i dobiti. Kod Vaga u emotivnim vezama i bračnim zajednicama, skroz okej situacija. Dosta toga se odvija u nekom mirnom, ustaljenom ritmu, ali nije dosadno. Oboje ste istovremeno zainteresovani i za to da budete u pokretu, da skitate, da se družite i uživate. Doduše, u vašem polju tajni sada “muljaju” Sunce i Merkur pa ne bi iznenadilo da vi tako, s vremena na vrijeme, pustite i po neku porukicu ili po malo flertujete sa nekim drugim…

Zdravlje. Generalno gledano, vi ste više nego dobro. Jedino vam pomalo prave problem nervoza, stres ili imate teškoće prilikom spavanja. Pokušajte da pijete neki čaj za smirenjce prije lijeganja u krevet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info