Strijelac: Sedmični horoskop za period od 28.08. do 03.09.2017.

0

Posao. Odlični aspekti Jupitera, Marsa i Venere na vaš znak otvaraju nove poslovne zaokrete, nove poslovne prilike i šanse. Da, stoji da je Merkur još uvek retrogradan, a vlada vašim poljem karijere i vašim poslovnim partnerstvima pa ili za sada dobijate samo naznake poboljšanja ili se suočavate sa nekim manjim zastojima, ali poenta ostaje ista. I pored nekog blagog prolongiranja, vi idete ka poslovnom uspjehu i stabilizaciji. Ako morate nešto da ispravite ili da ponovo odradite neku papirologiju, završite to tokom ove sedmice. Od sljedeće ćete biti u znatnijem poslovnom ubrzanju.

Ljubav. U vašim emotivnim relacijama svega ima, samo nema da tri dana sastavite, a da se zbog nečeg ne nervirate. Ove sedmice ćete se još možda i kako-tako držati, ali vikend mora da vam donese probleme. Zato, spremite živce, uključite toleranciju na maksimum i pripremite se za par vrućih dana. Oni koji su usamljeni, slobodni, željni ljubavi – pa, možda i ne morate da čekate još dugo da biste neku emotivnu priču započeli. Tranzitna Venera je već u aspektu sa vašim vladarom Jupiterom i sa Saturnom u vašem polju ličnosti. Moguće je da ste ovu osobu već upoznali i da ste u komunikaciji i kontaktu sa njom.

Zdravlje. Dosta ste dobro, evidentno je da ste se oporavili, prodisali, da funkcionišete i osjećate se neuporedivo lakše. Još malo i bićete “kao novi”.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info