Škorpija: Sedmični horoskop za period od 28.08. do 03.09.2017.

0

Posao. Mars je u vašem polju karijere, u njega je ušla i Venera, a i Merkur se u retrogradnom hodu vraća. Povremeno imate osjećaj da vam se život pretvorio samo u posao, posao, posao! Ali, nije vam žao nimalo. Vidite vi da se polako sve namiješta i gura vas ka uspjehu. Samo vi radite i dalje kao i do sada i gledajte kakvo će čudo tek da vas snađe. Ne zaboravite – još mjesec dana i Jupiter je u vašem znaku. Idemo ka poslovnom uspjehu, Škorpije drage!

Ljubav. Slobodne Škorpije, crno vam se piše. Pa zar u tajnu vezu preko poslovnog segmenta? Pa zar ne postoje nikakve druge prilike u vašem životu trenutno, nego baš morate da se uplićete u nešto što je skriveno i to, vrlo vjerovatno, sa osobom koja je zauzeta? Naravno, sve je za ljude, a mi ne možemo baš izabrati kakva emotivna prilika nam dolazi, zar ne? U prevodu – možete da se zablesavite pa da ne znate gdje udarate. I, iskreno rečeno, biće vam baš sasvim, potpuno svejedno šta će se dešavati nadalje i u kom pravcu ovo ide. Bitno vam je samo da tu osobu osvojite i dobijete i to koliko odmah. Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama – “funkcionišu”. Kao sve je u redu. Kao nema nikakvih problema. Za sada to baš tako djeluje. A šta je ispod toga? Eh, to već niko ne zna. Možda i bude baš sve kako treba, no za to ćete morati da sačekate i da vidite.

Zdravlje. Generalno gledano, dobra zdravstvena situacija. Uzimajte nešto više tečnosti, vaši bubrezi će vam biti zahvalni zbog toga.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info