Ribe: Sedmični horoskop za period od 28.08. do 03.09.2017.

0

Posao. Solidna je vaša poslovna situacija i nema tu šta posebno da se priča. Ona može biti i bolja, to stoji i to jeste nešto čemu se vi nadate i trudite se da ostvarite i do toga ćete i doći. Ako ove sedmice ne bude nekih ekstra pozitivnih informacija i novosti, onda će one doći u sljedećoj. Ne brinite, napredovanja i nove poslovne pozicije i šanse neće vas zaobići. Za sada vam se čini da se povremeno vrtite ukrug, ali to nije tačno. Samo još uvijek ne vidite šta je ono dobro što će da vas “strefi”. A hoće. Neki od vas dobiće poslovnu ponudu koja im je ranije izmakla iz ruku. Vidite da sve polako dolazi na svoje.

Ljubav. Slobodne Ribe žele da uzvodno otplivaju od prošlosti, ali ništa od toga. Voda, to jest osjećanja, non-stop ih vraćaju sa mjesta sa kojeg su i krenule – ka onom nekom bivšem koji im srce i dušu mori. Doduše, neki od vas će pokušavati da se čupaju kroz tako neke sitne komunikacije, flertovanja, kao željećete da se zainteresujete za nekog novog, ali od tog posla ništa. Dok se nešto ne završi, drugo ne može početi i to vam je prosta stvar. Retro Merkur traži svoje, vraća bivšeg u vaš život pa vam i ove sedmice slijede pokušaji kontakta sa dotičnom personom. E, brzo će ovakvom stanju doći kraj – neka razrješenja slijede vam vrlo brzo. Ako to ne bude ove sedmice, onda će definitivno biti do polovine septembra. Hajde, izdržite još malo. Oni u emotivnim vezama i brakovima se non-stop vraćaju na neke sitnice i probleme u odnosu sa voljenom osobom. Ništa nije strašno, ali povremeno je baš smarajuće.

Zdravlje. Kako dani budu prolazili, osjećaćete se sve bolje. Još samo da umirite te vaše misli koje vam samo zuje u glavi i sve će biti u redu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info