Ovan: Sedmični horoskop za period od 28.08. do 03.09.2017.

0

Posao. Vrijeme je da upotrijebite svoj mozak. Imate fenomenalne ideje, imate svu kreativnost koja vam je potrebna, još samo ostaje da se pokrenete. Ne samo da ćete vi imati dobre planove već će vam i okolnosti ići naruku i moći ćete i da ih realizujete. Od ove sedmice, čak je i sreća na vašoj strani pa je hvatajte dok možete. Nekih sitnijih problema vezanih za papire ili dogovore će biti i dalje, prosto – retrogradnost Merkura će vas još uvijek vraćati korak unazad s vremena na vrijeme, ali to nije nešto što ne možete prevazići. Neke od vas očekuje i kratko, ali vrlo važno, poslovno putovanje u drugom dijelu sedmice.

Ljubav. Venera je ušetala u vaše polje ljubavi – ovako vatrena i snažna, ovako moćna i divlja, pokrenuće neke divne nove emotivne priče kod slobodnih Ovnova. Neko će vas osvojiti svojim stavom, svojom harizmom, aurom vatrene energije koju širi oko sebe. Neko će učiniti da budete zadivljeni, zgromljeni, iz korijena potreseni. Vrijeme je da se ljubavi rode i to ne neke “obične” već one koje mogu trajati, već one koje mogu donijeti pravo zadovoljstvo i stabilnost u vaš život. Kod zauzetih pripadnika ovog znaka, znatno bolja situacija nego u proteklom periodu. Vi i partner ste konačno na vrlo sličnim talasnim dužinama, a vaša veza ili zajednica je stabilnija nego ikada ranije. Nekih sitnih nesuglasica može biti oko vikenda i to samo ako vi budete u jednom od svojih kritizerskih raspoloženja.

Zdravlje. Ako se bavite sportom ili ste rekreativac, budite nešto oprezniji, jer može doći do manjih povreda. Stariji Ovnovi će imati problema sa varenjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info