Lav: Sedmični horoskop za period od 28.08. do 03.09.2017.

0

Posao. Merkur se ove sedmice vraća u vaše polje ličnosti, gdje se već nalaze Mars i Venera. Kad ćete, ako ne sad? Vrijeme je za pokretanje, vrijeme je za konkretne akcije, vrijeme je da pokažete svijetu ko ste i od kakvog ste materijala sazdani. Čak i ono što mislite da ste propustili ili izgubili neku poslovnu šansu, sada vam se vraća. U prevodu – ovo su dani kada Lavovi zaista mogu napraviti jedan veliki zaokret što se posla tiče. Malo ćete još muku mučiti sa nekim papirološkim zavrzlamama, ali i to je već pri kraju. Takođe, moguće je da će se konkretno potpisivanje ugovora odložiti za narednu sedmicu, ali to možete da sačekate.

Ljubav. Sa Marsom i Venerom u polju ličnosti, slobodni Lavovi imaju ljepotu, imaju harizmu, imaju upadljivost i privlačnost, ali imaju i više nego dovoljno snage da osvoje koga god požele. Prema tome, šta čekate? Usmjerite svoj pogled na osobu koja vam se dopada i osvojite je na keca. Još nema takvih? Ma ne brinite ili ova ili naredna sedmica dovešće u vaš život osobu koja vam je baš “potaman”, po vašoj mjeri. Vrijeme za ljubav je otvorilo širom vrata, vaše je samo da zakoračite i zavladate nečijim srcem. Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče – sada je sve u vašim rukama. Ako napravite jedan dobar koktel ljubavi, topline, pažnje, ali i snage svoje ličnosti i inicijative, vodićete sigurnom rukom vaš odnos sa voljenom osobom u onom pravcu u kojem vi želite. Pa, srećna vam plovidba i mirno more, kapetani!

Zdravlje. Lako ćete se u drugom dijelu sedmice nervirati i bićete pod blažim stresom pa je u tim danima potrebno da se “zduvate”, nešto više šetate, budete u pokretu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info