Jarac: Sedmični horoskop za period od 28.08. do 03.09.2017.

0

Posao. Pred vama su velike poslovne promjene i to vam je sada već više nego jasno. Jupiter iz polja karijere udružen je sa Saturnom i ima odličan aspekt i od strane Venere i Marsa. Promjene koje ste pokrenuli počinju da daju svoje rezultate. Iako sve povremeno ide sporije od onoga što ste se nadali, ipak vam je jasno da ste na više nego dobrom putu. Neki od vas će dobiti u ovoj sedmici i mogućnost napredovanja ili promjenu radnog mjesta, naravno – na bolje. Retro Merkur i vama će, s vremena na vrijeme, poremetiti dnevnu rutinu, tjerajući vas da se bakćete sa nečim što ste već mislili da ste završili, ali i to ćete izgurati.

Ljubav. Tranzitna Venera, planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, polako se približava trigonskom aspektu ka Saturnu, vladaru vašeg znaka. Dolazi vam ljubav na velika vrata, vukući sa sobom i strast i intenzitet koji ste već dugo čekali. Čak i ako vi niste spremni da osvajate, ne brinite – druga strana će osvojiti vas. Ma ko vas pita, moraćete da položite oružje i da se predate – uživajte u danima koji su pred vama! U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama, skroz je neko fino i mirno stanje ove sedmice. Doduše, buknuće tu i poneki kratkotrajni nesporazum, neka čarkica koja će se završiti i prije nego što je počela i to vjerovatno u danima oko vikenda. Ipak, suviše je ovo slabo da bi na bilo koji način uticalo na trenutni kvalitet vaše veze, koji je više nego zadovoljavajuć. Jedino što vam se preporučuje jeste da iskoristite ove lijepe dane i odete negdje zajedno sa partnerom – provešćete se odlično.

Zdravlje. Povremeno iscrpljenost ili gubitak energije. Ovo možete popraviti na taj način što ćete promijeniti nešto u svojim životnim navikama, načinu funkcionisanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info