Dnevni horoskop za 27.08.2017.

0

Ovan

OvanMoguće je da danas nećete uspjeti da ostvarite ništa od onoga što ste planirali i to zaslugom okolnosti na koje ne možete da utičete. Nervoza se pojačava, moguće je da će se javiti i glavobolja i razdražljivost pa je sigurno da ćete sve ovo uspjeti da prenesete i u odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom.

 

Bik

BikPrimjećujete i sami koliko je partner nervozan ovih dana. Bilo bi dobro da vi ne doprinosite ovom njegovom raspoloženju. Nažalost, vjerovatno ćete imati tendenciju da ga podbadate i da mu prebacujete baš one stvari za koje znate da mu najviše smetaju. Moguće je da dođe i do veće rasprave među vama.

 

Blizanci

BlizanciNervoza oko djece, nervoza oko obaveza, nervoza oko dogovora sa prijateljima. Svi vam skaču po živcima, a vi morate da se snađete kako znate i umijete i izađete im u susret na najbolji mogući način. Dobro je što ćete makar u popodnevnim satima imati malo više vremena za sebe.

 

Rak

RakSva vaša razmišljanja, planovi i namjere danas su usmjereni ka provodu, dobrom raspoloženju ili kontaktu sa emotivnim partnerom. Želite da ovaj dan u potpunosti posvetite samo onome u čemu vi uživate.

 

Lav

LavVama će danas porodični segment i ono što ste planirali napraviti tenziju i problem. Očigledno je da sa ukućanima ne možete da se dogovorite po nekim pitanjima. Iako ni vi niste najbolje volje, pokušavaćete da smirujete situaciju i da tražite kompromisno rješenje. Da li ćete ga i naći, to je već pitanje.

 

Djevica

DjevicaDogovor koji ste imali sa prijateljima i koji planirate danima unazad danas se može izjaloviti. Moguće je da je finansijski momenat problem, ali ne bi iznenadilo i da se ne osjećate zdravstveno baš najbolje pa iz tog razloga morate da odustanete. Nećete biti dobro raspoloženi ni za emotivnog partnera.

 

Vaga

VagaDanas bi bilo najbolje kada bi vam svi išli niz dlaku. A isto tako bi bilo dobro kada biste se na taj način i vi ponašali prema drugima. Situacija je dosta napeta, naročito u emotivnom segmentu i vi i voljena osoba morate biti dosta obazrivi i ne dozvoliti da neraspoloženje preraste u svađu.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas će se u talasima nervoza i napetost smenjivati u vama. Vodite računa o svojim riječima, vodite računa o tome kako komunicirate sa drugima, jer je velika vjerovatnoća da budete podstaknuti na jako burnu reakciju. Neko vas može pritisnuti i vi ćete pokušavati da se opravdate i izvučete.

 

Strijelac

StrijelacMorate danas odlučiti kome dati prioritet – voljenoj osobi ili prijateljima. Voljena osoba vam može prebaciti i vašu veliku zainteresovanost za “druženja” sa osobama suprotnog pola na društvenim mrežama.

 

Jarac

JaracVi biste na jednu stranu, porodične obaveze zahtijevaju od vas da budete na drugoj. Sve u svemu, dan kada ćete morati da jurite pokušavajući da završite sve ono što ste planirali. Nervoza stoji pa je bitno da ne kvarite odnose sa ljudima koji su vam bitni. Smirenje ide u večernjim satima, sa voljenom osobom.

 

Vodolija

VodolijaTokom današnjeg dana je sigurna nervoza, jer kao da se svi sa kojima dolazite u kontakt takmiče u saopštavanju loših vijesti. Sve vas ovo izuzetno iritira i najradije biste pobjegli i sklonili se od svih. Možda bi bilo najbolje da uzmete malo vremena za sebe i pokušate da se opustite i relaksirate.

 

Ribe

RibeDosta strasno raspoloženje tokom današnjeg dana i ovo bi vrijeme bilo najbolje provesti sa voljenom osobom. Danas možete potrošiti više nego što ste planirali i dovesti sebe u situaciju da se kajete zbog toga. Ipak, izvjesno je da ćete se provesti više nego dobro. Novac i jeste tu da bi se trošio.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info