Djevica: Sedmični horoskop za period od 28.08. do 03.09.2017.

0

Posao. Vrlo promjenjiva dešavanja u poslovnom segmentu se nastavljaju i dalje. Kao da povremeno gubite tlo pod nogama – u jednom trenutku se sve odvija bez ikakvih problema, da bi se već u sljedećem neki vaši planovi urušili ili došli u zastoj. Ni vi niste niti ažurni niti posvećeni onome što radite pa, svako malo, iskrsne poneka vaša greška ili propust. Pokušavate da pokrenete neke dogovore, ali bar za sada će ovo ostati u potpunosti nedefinisano, tako da nećete znati da li uopšte možete na ovo da računate ili ne. Mnogo planeta vam je u ovom periodu “iza leđa” pa je gro dešavanja van vaše kontrole.

Ljubav. Slobodne Djevice imaju, tu i tamo, pokoji kontakt sa suprotnim polom. Nešto je od ovoga sa bivšim partnerima, nešto sa novim osobama koje su u vašem životu, ali generalno gledano – ništa spektakularno. Sve je to nešto na brzu loptu, kratkog daha. Ukoliko želite da pokrenete nešto što je neobavezno, bez dubljeg vezivanja – sada to možete. Za neke jače priče i ljubavne dogodovštine, ovo zaista nije pravo vrijeme. Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama funkcionišu dvojako – ili ste se u potpunosti upetljali u neke svoje poslove i obaveze i jako malo vremena imate za voljenu osobu ili vam je pak sada mnogo zanimljivije da se tako povremeno “kuckate” i flertujete sa nekim sa strane. Ono što vam se preporučuje jeste da pokrenete sa partnerom pitanja oko kojih ste se do sada sukobljavali, jer sada ih možete “istjerati na čistac”.

Zdravlje. I fizički i psihički ćete biti povremeno iscrpljeni i na kraju snaga. Potrebno vam je više odmora, više sna, a bilo bi dobro i da odete na neki kraći odmor van grada. Takođe, promijenite nešto u načinu ishrane.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info