Blizanci: Sedmični horoskop za period od 28.08. do 03.09.2017.

0

Posao. Venera je ušla u polje dogovora, kratkih putovanja, sastanaka, kontakata sa onima koji su vam poslovno važni ili tek treba da postanu. Ove vam sedmice slijede zanimljivi poslovni momenti i osjetićete da vam se neke prilike približavaju, ali nemojte žuriti sa konkretizacijom. Još uvijek je ostalo dosta toga da se razradi, da se papirološki sredi i više je nego izvijesno da će do zaključenja dogovora i pravih poslova doći vrlo brzo. Neki od vas čekaju kontakt sa važnim partnerom, koji se možda vezuje i za inostranstvo. Ukoliko do susreta ne dođe ove sedmice, a moguće je da će se prolongirati zbog nekih tehničkih razloga, onda ćete imati priliku za ovaj sastanak tokom naredne.

Ljubav. Slobodnim Blizancima ove sedmice slijede nova poznanstva. Biće tu više osoba, da se razumijemo, ali čini se da će vam jedna posebno privući pažnju. Neki od vas susret sa ovom osobom mogu opisati kao “grom iz vedra neba”, jer je sigurno da će vam odmah udariti vrućina u lice, a srce početi da preskače. No, moguće je da sve ostane samo na jednom kratkom susretu i da ćete sljedeći morati da čekate neko vrijeme. Ipak, pošto prave stvari vrijedi čekati, onda nemojte da vam bude teško. Vrijediće, vidjećete. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima imaće osjećaj da se neke stvari polako smiruju u odnosu sa voljenom osobom. Kopčate se bolje nego inače, što ne znači da neće biti povremenih varnica već da ćete nekako lakše uspijevati da pronađete kvalitetno rješenje kojim ste oboje zadovoljni. Oko vikenda budite spremni da spuštate loptu, jer će ti dani biti nekako energetski najnestabilniji.

Zdravlje. Budite nešto oprezniji u saobraćaju. Takođe, oni koji se bave sportom ili su rekreativci – stoji mogućnost manjih povreda, istegnuća.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info