Bik: Sedmični horoskop za period od 28.08. do 03.09.2017.

0

Posao. Ovo možda nije sedmica za neke velike promjene i odluke, kada je poslovni segment u pitanju, ali moguće je da vi više nećete željeti da čekate. Savjetuje vam se da se pokrenete više od sljedeće sedmice, ali ako vas već hvata “neizdrž” – onda navalite. U dogovorima i kontaktima sa poslovnim saradnicima može biti nekih napetih momenata i jedino o čemu bi trebalo voditi računa jeste sujeta i tvrdoglavost. Istjerivanje svoje volje sada nije na mjestu pa pokušajte da se uklopite sa onima sa kojima sarađujete. Neki od vas će konačno pokrenuti dogovore koji su već mjesecima u nekom zastoju.

Ljubav. Venera, vaša vladarka, u znaku je Lava, što će slobodnim Bikovima donijeti jačanje samopouzdanja. Prošli ste kroz neke emotivne lomove u prethodnom periodu i sada vam slijedi oporavak. Shvatićete da se osjećate sve bolje iz dana u dan, da neke stvari blijede u vašim mislima, a primijetićete i da ostavljate veliki utisak na one sa kojima dolazite u kontakt. Sve ovo će vam i te kako prijati i jedino što je potrebno da uradite jeste da se ne zatvorite u kuću već da provodite što više vremena sa prijateljima ili u nekim zabavnim aktivnostima. Čak i kuća dolazi u obzir, ali jedino ako imate namjeru da okupite neko društvance i napravite zabavu. Zauzeti pripadnici ovog znaka, sa Venerom u polju doma i porodice, osjećaju veću bliskost i povezanost sa partnerom i trudiće se da svaki zajednički trenutak bude za pamćenje.

Zdravlje. Potrebno vam je nešto više odmora i dobrog sna i bićete kao novi. Generalno gledano, dobra zdravstvena situacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info