Dnevni horoskop za 26.08.2017.

0

Ovan

OvanAko odlučite da se pomjerite iz svoja četiri zida i ovaj dan provedete aktivno, neće vam nedostajati uzbuđenja. Bićete u pokretu, puni planova i inicijative. Ukoliko ostajete kod kuće, neprestano će vas neko ili nešto ometati u namjeri da se odmorite. Razgovor s ukućanima vrtiće se oko novca, a neke finansijske odluke pašće vama na teret.

 

Bik

BikUkućani ili partner će vam prigovarati da ih zanemarujete. Shvatite ozbiljno njihove riječi. Previše vremena trošite na nešto što je samo vama bitno. Simpatije koje gajite prema nekome vode vas u ljubavnu vezu. Ako ste u braku, bićete odlučni da razgovorom riješite sve nesporazume koji su pridonijeli udaljavanju.

 

Blizanci

BlizanciOsjećate priliv pozitivne energije i čini vam se da mnogo lakše izlazite na kraj sa nagomilanim poslom nego do sada. Kao da ste riješili da se nekim stvarima posvetite na drugačiji način i to odmah daje rezultate. Partner može biti iznenađen vašom inicijativom i podsticajnim raspoloženjem.

 

Rak

RakUkoliko imate ljubavnih problema koje ne znate kako riješiti, danas je odličan dan da barem pokušate. Mogli biste se ugodno iznenaditi partnerovom reakcijom. Samcima veče donosi prilike za nova poznanstva, posebno ako se nađu u novom društvu. Prije izlaska istaknite ono najljepše na sebi.

 

Lav

LavNećete olako prihvatati mišljenje ukućana, smatrajući da vam previše pametuju. Nećete biti svjesni da takvim ponašanjem pogoršavate odnose. Umaraće vas partnerova inertnost i obavljanje uobičajenih poslova. Rutina i predvidivost učiniće da se osjećate umornije nego što jeste, ali već sutra vraća vam se dobro raspoloženje.

 

Djevica

DjevicaŽivahnim duhom osvajaćete simpatije okoline. Dobro ćete procjenjivati situacije. Razveseliće vas susret s rodbinom koja živi u drugom gradu. Osoba koja vas zove na izlazak prilično je zainteresirana za vas. Nemojte pokvariti dobre izglede kašnjenjem ili razgovorom o temama koje su drugoj strani zamorne.

 

Vaga

VagaViše će vas zanimati problemi drugih pa ćete nekome uputiti utješnu riječ. Bićete odlični u ulozi onog koji savjetuje, jer ćete svojom intuicijom nepogrešivo dokučiti šta muči drugu stranu. Prilično novca ćete potrošiti da porodična proslava, rođendan ili neka druga slična prigoda prođe u što glamuroznijem ugođaju.

 

Škorpija

ŠkorpijaPosvetite se najbližima, jer će mali znaci pažnje biti uzvraćeni na najbolji mogući način. Kada je riječ o intimnim pitanjima i vašim potrebama, pokazaćete više odlučnosti i tako iznenaditi partnera. Neke među vama samo korak dijeli od ozakonjenja veze ili početka zajedničkog života. Na takvu odluku mogla bi uticati i trudnoća.

 

Strijelac

StrijelacImaćete potrebu za više mira, kako biste neometano posložili nagomilane utiske. Iscrpljuje vas neraščišćena situacija s partnerom. Ukoliko mu objasnite šta osjećate, podstaknućete ga na iskreni nastup. Neke osobe će vam crpiti energiju pa vaša želja da dan provedete na miru najvjerovatnije neće biti ostvarena.

 

Jarac

JaracTelefonski razgovori, kraće putovanje ili sklapanje novih poznanstava posredstvom interneta ili rođaka obogatiće dan zanimljivim sadržajima. Vaš optimizam će biti zarazan i privlačićete pažnju bližnjih originalnim nastupom i smislom za humor. Za srećan ljubavni život biće dovoljno da otvorite srce i prepustite se osjećanjima.

 

Vodolija

VodolijaMučiće vas loša koncentracija i neraspoloženje. Bolje se organizujte i ne oslanjajte se na druge, jer ćete tako samo sebi otežati. Ukoliko osjećate umor i iscrpljenost, nemojte zanemarivati očigledne znakove koje vam šalje vaše tijelo. Ako vam muče ljubavne dileme, pomoći će vam razgovor sa starijom ženskom osobom.

 

Ribe

RibeImaćete razumijevanja za druge i svoje mišljenje nećete smatrati jedinim ispravnim. Dođe li do manjih ljubavnih nesuglasica, budite spremni praštati, jer nema mjesta inatu. Planete će istaknuti vašu društvenost. Ugodno ćete se osjećati među ljudima pa ćete biti glavni zabavljač.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info