Dnevni horoskop za 25.08.2017.

0

Ovan

OvanSpriječite druge da vam se miješaju u život. Svi problemi s kojima se suočavate jačaju vas kao osobu. Shvatićete da najviše od sebe možete dati upravo u najtežim okolnostima. Dva puta provjerite finansijske odluke i nova poslovna partnerstva, kako biste izbjegli razočarenja ili pogrešne poteze.

 

Bik

BikNaći ćete se na meti raznovrsnih okolnosti koje će iziskivati brzo prilagođavanje. No, kako ćete se brzo snaći, većih problema ne bi trebalo biti. Poslovna partnerstva mogla bi vam naštetiti. Oslonite se na sebe, imate dovoljno energije da sami uspijete u onome što ste naumili. Posvetite više pažnje ishrani, spavanju i opuštanju.

 

Blizanci

BlizanciPuni energije krenućete u obavljanje poslova. Odnosi s kolegama biće zabavni pa ćete se dobro raspoloženi vratiti kući, a ukućanima prepričavati dogodovštine. Pozitivne ljubavne promjene učvrstiće vam samopouzdanje. U partneru ćete naći sve što tražite, od razumijevanja do intelektualnog nadahnuća.

 

Rak

RakOčekuje vas rasprava s roditeljima. Donijećete odluke kojima ćete nekome nešto uskratiti ili ga podučiti većoj odgovornosti. Moguće su poslovne promjene koje nećete popratiti zadovoljstvom, ali vam one neće naštetiti ili vas unazaditi. Ukoliko kupujete tehničku robu ili bijelu tehniku, mogli biste naknadno ustanoviti kvar.

 

Lav

LavBićete dobri u planiranju i obavljanju praktičnih zadataka. To će posebno doći do izražaja u poslovima koji iziskuju spretne ruke. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, osmislite bogat i sadržajan društveni život. Izlasci donose novo poznanstvo, a nije isključeno ni da vas prijatelji upoznaju s nekim ko će vam se svidjeti.

 

Djevica

DjevicaOsjetićete potrebu da više vremena provedete u krugu djece ili bliske osobe. No situacije i obaveze daće vam premalo vremena za to. Otvaraju se nove mogućnosti koje će vam omogućiti da riješite finansijski problem. Čega god se prihvatite, rezultati će biti izvrsni. Prihvatićete poziv za posjetu prijateljima.

 

Vaga

VagaViše pažnje polagaćete u svoj spoljašnji izgled pa će neki odvažno promijeniti stil oblačenja ili novom bojom kose iznenaditi okolinu. Postaćete privlačniji i češće primati komplimente. Želite li zavesti osobu koja vam se sviđa, to vam ne bi trebalo biti problem. Imate sve čime je možete osvojiti – šarm i hrabrost.

 

Škorpija

ŠkorpijaBudite oprezni u poslovnim i finansijskim procjenama, jer vas objektivnost neće najbolje služiti. Pojedinci će vam dijeliti pogrešne savjete, jer neće biti dovoljno upućeni u vašu situaciju. Ako ste na početku veze, budite iskreni, jer ćete poslije teško ostvariti odnos kakav priželjkujete. Ne posežite ni za najsitnijim lažima.

 

Strijelac

StrijelacNa poslu ćete dati najbolje od sebe uprkos povećanom stresu. U ljubavi ćete dokučiti razloge svog ili partnerovog nezadovoljstva. Samci će u razgovoru sa simpatijom shvatiti da su osjećanja uzajamna. Odjednom će nestati prepreke koje su vas obeshrabrivale i držale na odstojanju od simpatije.

 

Jarac

JaracIznenadiće vas gomila poslova koje morate brzo odraditi. Mnogi će vas opterećivati svojim problemima, a pojedinci čak očekivati da zanemarite svoje obaveze i posvetite se njima. Ako morate obaviti razgovor s iritantnom osobom, zadržite samokontrolu. Predahnite malo, zaboravite na planove i ne opterećujte se finansijama.

 

Vodolija

VodolijaPojavi li se bilo kakav problem, lako ćete ga riješiti. Vaše izjave će biti promišljene. Ukoliko partneru ispričate o nekim tajnama iz svoje prošlosti, umjesto očekivanog zgražanja bićete iznenađeni lakoćom kojom je to primio. Samci, razmislite o prilici koja će vam se pružiti – spremni ste za novu ljubav.

 

Ribe

RibePorodični odnosi zahtijevaće više prilagođavanja. Komunikacija sa starijim ljudima biće bolna točka. U nedostatku vremena za razmišljanje, neke odluke ćete donositi intuitivno ili se osloniti na prijašnja iskustva. Iako se sviđate osobi o kojoj razmišljate, neće biti spremna upustiti se u odnos dok ne riješi vlastite emocionalne zavrzlame.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info