Dnevni horoskop za 23.08.2017.

0

Ovan

OvanOdmora neće biti pa ćete dalje morati gurati punom parom. Posla će biti preko glave. Biće vam teško prilagoditi se tuđim stavovima i potrebama, ali tu će biti ključ vašeg uspjeha. Nije isključeno da vaša firma promijeni vlasnika ili odjel dobije nove rukovodioce. Neki bi mogli dobiti pomoćnika, odnosno osobu koju ćete morati poučavati.

 

Bik

BikPlanetarna podrška pogodovaće umjetničkim i sličnim zanimanjima, a svoju maštovitost usmjerićete i na ljubavni odnos. Spremni ste za novi početak pa ćete hrabro pristupiti simpatiji i odnosu dati više prilike za razvijanje. Roditelji će se intenzivnije baviti djecom i igrati se s mališanima.

 

Blizanci

BlizanciDogovori i planovi mogli bi se izjaloviti. Zbivanja će podlijegati odgodama, a teškoće iziskivati dodatnu energiju. Branićete svoja uvjerenja i raditi po svome, svjesni da time sebi i svojoj vezi nanosite štetu. Partner će vam staviti do znanja da ste posvećeni ispunjavanju ličnih ciljeva, nauštrb porodice. Razmislite o njegovim riječima.

 

Rak

RakOsjetićete potrebu da, dosad potisnute, ljutnje izbacite na vidjelo. Bura negodovanja može pročistiti ono što je trebalo, a ljubavni odnos ponovno postati svjež i očišćen od nesporazuma. Odlično ćete se snalaziti u pismenoj i usmenoj komunikaciji. Otvaraju vam se putevi prema inostranstvu i usavršavanju znanja.

 

Lav

LavUspješno ćete prikrivati svoje slabosti ili neznanje. Pred drugima ćete se lukavo predstavljati u svjetlu boljem nego što se zaista osjećate. Novi ljubavni počeci obećavaju zanimljiv i dinamičan odnos, iako ne i trajnost. Potrošićete izvjesnu sumu novca na trendovske komade garderobe, čak i više od onog što ste planirali.

 

Djevica

DjevicaPred vama su izvrsne prilike, ali nastojte se dohvatiti jednog cilja, a ne se širiti na sve strane. Uživaćete podršku drugih te sklopiti poznanstva koja će vam u budućnosti dobro doći. Inat će vas tjerati prema naprijed, posebno u situacijama koje će izmicati vašoj kontroli, a kao što su odnos s šefom, roditeljima ili sve jača konkurencija.

 

Vaga

VagaMirno prihvatite neočekivane situacije koje neće biti konačne, iako će vam se takvima činiti. Bićete povučeniji, skloniji razmišljanju, a odnose zasnivati na dubljem intuitivnom razumijevanju. Vaše mrzovoljno ponašanje uticaće na partnerovo ophođenje prema vama. Zapostavićete ljubav i dopustiti negativnim osjećajima da ovladaju.

 

Škorpija

ŠkorpijaPitanja srca postaće vam jasnija. Znaćete šta morate preduzeti kako biste nešto raščistili ili zaboravili. Prijateljstvo i ljubav biće isprepleteni – nekome značite više nego što to želite sami sebi priznati. Zarada će vam se popraviti. Bićete snalažljiviji nego inače, a mnogi će prepoznati vaše prave vrijednosti i nagraditi ih.

 

Strijelac

StrijelacNenaklonost šefova pogađaće vas više nego što bi trebalo. Osjećaj ugroženosti i straha za radno mjesto mogli bi blokirati vašu prilagodljivost i napredak. Opustite se, strahu nema mjesta. Upravo suprotno – u razdoblju ste promjena koje i te kako mogu biti dobre i kvalitetne, ali vaša sumnjičavost koči vas da prepoznate prave prilike.

 

Jarac

JaracZnaćete se nametnuti, a ljudi će vam se obraćati s pitanjima i prijedlozima. Neki će se naći okruženi pripadnicima suprotnog pola, kojima ćete se činiti zanimljivim sagovornikom. Nije isključeno da nekog počnete simpatisati. Ako putujete na more, nemojte brzo voziti i pridržavajte se saobraćajnih pravila.

 

Vodolija

VodolijaVašim će postupcima upravljati intuicija koja će vas odlično služiti. Nalazite se pred razdobljem odluka i iznalaženja novih puteva ostvarivanja ciljeva. Sreća će se osmjehnuti onima koji dižu kredit, kupuju nekretnine ili se bave većim novčanim ulaganjima. Mogli biste vratiti dugove ili konačno dobiti novac koji vam pripada.

 

Ribe

RibeNije povoljna situacija da nešto započnete ili odlučite. Obaveze ćete obavljati s upola manje koncentracije. Odnosi s pretpostavljenima biće poremećeni zbog njihove nespremnosti na ustupke. Moguć je ljubavni napredak, ali sve zavisi od toga kako ćete se nositi s problemima. Iskoristite bračne rasprave kako biste riješili ono što vas muči.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info