Dnevni horoskop za 22.08.2017.

0

Ovan

OvanDovršićete većinu poslova i ništa vas neće spriječiti u tome da dođete do zacrtanog cilja. Izbjegavajte svađe u radnoj sredini, ali ako do njih ipak dođe, ne povlačite se prije nego što raščistite nesporazume. Lijepe ljubavne prilike izvlače vas iz lošeg raspoloženja, ali pripazite da prema simpatiji ne nastupite previše direktno.

 

Bik

BikSve će odisati razumijevanjem na ljubavnom planu. Pomirićete se s partnerom, raščistiti dileme ili postići to da vas simpatija, za koju ste bili uvjereni da ne mari za vas, počinje primjećivati. Iako će vaš rad trpiti kritike onih koji misle da znaju više od vas, ne dopustite da vas to obeshrabri. Oslonite se na vlastite sposobnosti.

 

Blizanci

BlizanciMogli biste uložiti u nekretnine ili se odvažiti na zahtjevniji novčani trošak. Iako ste u poslovno osjetljivom razdoblju, ne događa se ništa toliko loše da trebate biti zabrinuti. Nemojte se prepuštati strahovima. Ljubavne napetosti znaćete obuzdati svojom prilagodljivošću i spremnošću da se žrtvujete.

 

Rak

RakBude li u ljubavnom životu bilo neugodnosti, sve ćete okrenuti u svoju korist optimizmom i samopouzdanjem. Nećete odustajati pred prvom preprekom. Dokažite svoju zrelost i smirenost i onda kad vam nije sve po volji. Ako ste se udaljili od bliskih saradnika, preuzmite odlučne korake da to što prije ispravite.

 

Lav

LavMoraćete usvojiti pregršt novih informacija ili nešto naučiti kako biste bili spremniji za poslove. Planovi bi se mogli mijenjati u posljednji trenutak pa se pripremite na moguće putovanje. Neki će mijenjati kolegu ili nadređenog. Moguće je povećanje zarade, bilo da je riječ o povišici ili dodatnim izvorima prihoda.

 

Djevica

DjevicaIako se današnje aktivnosti neće odvijati onako kako biste željeli, razloga za zabrinutost nema. Intuitivno ćete osjetiti kako se trebate postaviti u nekoj nepovoljnoj situaciji. Izgledne su promjene u krugu prijatelja. S nekima od njih prestaćete se viđati, ali ćete ubrzo sklopiti nova poznanstva. Prijatelji će vas pozvati na zabavu ili u veće društvo.

 

Vaga

VagaPorodične obaveze i odgovornosti sve više vas guše. Trebaće vam mir i tišina. Recite partneru sve što vas muči, podijelite brige, otvoreno iznesite svoje bojazni i strahove. Dugotrajan boravak u zatvorenim i klimatizovanim prostorijama ispunjavaće vas tjeskobom pa se organizirajte tako da vam ostane dovoljno vremena za fizičke aktivnosti.

 

Škorpija

ŠkorpijaUsporite tempo i razmišljajte prije svakog poteza – bolje ćete uočiti nove prilike i rješenja. Neke očekuje neugodan razgovor s djecom. Moraćete nešto promijeniti u pristupu. Možda su vaša očekivanja prevelika ili im ograničavate slobodu kretanja. Ljubavni život sve je uzbudljiviji pa bi samci trebali što više izlaziti.

 

Strijelac

StrijelacMijenjaćete raspoloženja. Posvađaćete se, a kad trebate nešto argumentirati, povući ćete se u sebe gubeći volju za raspravom. Mnogi vas danas neće moći prepoznati. Ne pridajte preveliki značaj takvim događajima, jer su prolazni pa ćete već sutra opet biti u svom starom dobrom izdanju. Pazite na troškove i bitne dokumente.

 

Jarac

JaracGlavom će vam prolaziti odlične ideje i držati vas mentalno aktivnima. Mogli biste započeti nešto sasvim novo o čemu već dugo razmišljate. U ljubavi ćete pokazati prijateljsko lice i podržati dragu osobu u njenim nastojanjima. Uživaćete u partnerovom društvu. Često ćete ga pitati za mišljenje i cijeniti njegov svjetonazor.

 

Vodolija

VodolijaPoslovi vezani za finansije iziskivaće oprez. Ne vjerujte obećanjima, posebno od ljudi koji vam već na prvi pogled ne ulijevaju povjerenje. Prekontrolišite situaciju u poslu ukoliko vam nisu jasne uloge i zaduženja. Prema ljubavnom partneru bićete prgavi i drski pa se nemojte čuditi ako se naljuti i prestane s vama razgovarati.

 

Ribe

RibeNe rješavajte nesporazume među kolegama, jer ćete nepotrebno biti uvučeni u njihove probleme. Nemojte miješati ljubav i posao ili povjeravati intimne tajne nedovoljno bliskim kolegama. Ogovaraće vas i dovesti u neugodnu situaciju. Zaključite li da su vam potrebni odmor i opuštanje, preduzmite potrebno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info