Dnevni horoskop za 21.08.2017.

0

Ovan

OvanDobro ste raspoloženi, puni samopouzdanja i spremni na poteze koje inače rijetko povlačite. Volite takmičenje pa ćete se sa zadovoljstvom boriti za osobu koja vam se sviđa. Izgledi su vam dobri. Dok će vas privlačiti putovanja i slobodniji način života, bračni partner će se posvetiti poslu. Pokažite sluha za njegove ambicije.

 

Bik

BikGodila bi vam bilo kakva promjena, možda putovanje, novo društvo ili hobi. Izbjegnite razgovore o važnim stvarima, posebno ako se tiču privatnog života. Ukućani će biti zadubljeni u svoj svijet i baviti se svojim problemima pa ne očekujte mnogo od njih. Nemojte skrivati nesigurnost pred osobom koja vam se sviđa – i ona se osjeća isto kao i vi!

 

Blizanci

BlizanciFinansije će biti stabilne. Uprkos troškovima, naročito onim vezanim za renoviranje doma, kupoprodaju nekretnina i ulaganja u kuću ili stan, izvjestan je i porast prihoda, bilo honorarnim radom ili povećanjem plate. Opustićete se u društvu dragih ljudi, naročito djece. Pripremite im iznenađenje za koje znate da će ih razveseliti.

 

Rak

RakPlanete će vam pomoći u postizanju izvrsnih poslovnih rezultata. Uz podršku okoline, osjetićete se cijenjeno. Privešćete kraju posao koji vam je oduzeo previše vremena, ali nećete se uspjeti dobro odmoriti, jer vas čeka gomila drugih zadataka. Neko ko vam je dužan novac, danas će vam ga vratiti.

 

Lav

LavPlanete će aktivirati misaone procese, potrebu za druženjem i putovanjima. Dan je idealan za poslovno i ljubavno dopisivanje, učenje, vožnju, šetnju i trgovinu. Pripremite teren za nove poduhvate. Planirajte, istražujte i nazovite ljude koji bi vam mogli zatrebati u ispunjenju ambicija. Odnosi s djecom krenuće u željenom smjeru.

 

Djevica

DjevicaPazite kome i šta govorite, jer iako vam namjere nisu loše, vaše riječi biće pogrešno shvaćene. Neko bitan vama i vašoj okolini mogao bi se uvrijediti. Zaželjećete se malo životnih uzbuđenja, ali ona neće uslijediti ako nešto ne promijenite u načinu života. Razmislite šta vas to toliko koči da malo više mislite na svoja zadovoljstva.

 

Vaga

VagaPrijatelji će igrati važnu ulogu u ostvarenju vaših planova, bilo da su u pitanju ljubav, finansije ili ugovaranje novog posla. Mogla bi vas ponovno osvojiti stara ljubav i u vama probuditi osjećanja za koja ste mislili da više ne postoje. Oni koji namjeravaju veče provesti u društvu, dobro će se zabaviti, a nije isključeno i novo poznanstvo.

 

Škorpija

ŠkorpijaMogli biste zbog posla ili čestih putovanja biti razdvojeni od partnera. To će vam dobro doći da shvatite postoji li još iskrena ljubav ili ste zajedno po navici, zbog djece ili materijalnih interesa. Mogući su radikalni zaokreti na poslovnom planu, a kao što su napuštanje dosadašnjeg radnog mjesta ili dobijanje novog posla.

 

Strijelac

StrijelacDanašnje totalno pomračenje Sunca dešava se u vašem polju obrazovanja, inostranstva, životne filozofije, ekspanzije. Ulazite u novu životnu fazu u kojoj će doći do velikih promjena u ovim segmentima. Tokom ovog dana, pogotovo ako putujete, budite nešto oprezniji. Promjene u planovima.

 

Jarac

JaracNezadovoljstvo ljubavnim odnosom podstaknuće vas na nepromišljene postupke. Suzdržite se od poriva da objelodanite svoje želje osobi koju dovoljno ne poznajete. Vodite računa o svojim rashodima. Mogli biste precijeniti finansijski položaj ili sklopiti rizičan poslovni ugovor, koji će vam poslije stvarati velike probleme.

 

Vodolija

VodolijaNađete li se pragu ozbiljnog sukoba, dobro promislite šta ćete preduzeti. Izbjegavajte radikalne poteze; možda se radi samo o prolaznoj krizi koja ne zavređuje toliko nerviranja. Posvetite koji trenutak sebi i razmislite o tome što zaista želite. Ne trudite se po svaku cijenu zadovoljiti očekivanja drugih, samo ćete se iscrpiti.

 

Ribe

RibeIskoristićete priliku koja vam se nudi i zasijati u poslovnim vodama. Vaše oduševljenje će biti zarazno, a rad bi se mogao pretvoriti u zabavu. Prepustite se društvu nakon radnog vremena. Družite se, izlazite i komunicirajte s ljudima. Mogli biste dobiti pozivnicu za društveni događaj ili proslavu i tamo upoznati osobu koja će vam se svidjeti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info