Vodolija: Sedmični horoskop za period od 21.08. do 27.08.2017.

0

Posao. Pamet u glavu! Znate već koje se nebesko dešavanje odvija u vašem polju poslovnih partnerstava i saradnji – nemojte da letite i da trčite pred rudu! Nemojte da se svađate, nemojte da budete drastični, nemojte da donosite ishitrene odluke, nemojte da presijecate! Vi sa ovim pomračenjem Sunca ulazite u nov životni, poslovni period, period sa odličnim šansama i sa velikim napretkom. Problem je u tome što se taj period ne može pokrenuti sada. Sada morate da se održite na postojećim poslovima i pozicijama, da možete mirni da budete i da sačekate ono dobro što vam slijedi.

Ljubav. Pomračenje Sunca dešava se u vašem polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava. Doduše, imamo i mlad Mjesec, ali kako god okrenuli, ovo nebesko dešavanje označava veliku promjenu u vašim bitnim relacijama. Oba vladara vašeg znaka u dobrom su aspektu sa pomračenjem i mladim Mjesecom pa ćemo se nadati da će ovaj aspekt donijeti da se u vašim vezama pokrenu korjenite, ali pozitivne promjene. Ono što vi možete da uradite jeste da gledate da hladite neke napete situacije, umjesto da dolivate ulje na vatru. A usamljene Vodolije? Vama stiže novo partnerstvo. Sve uz munje, gromove, vatru i tako to. Oni kojima se to ne desi ove sedmice čekaće septembar, a koji će biti vrlo, vrlo dobar po vas.

Zdravlje. Što se više nervirate, gore će vam biti. Sad, to nerviranje skoro je pa nemoguće srediti, ali makar uradite nešto za sebe – relaksirajte se, okružite se pozitivcima, trčite, šetajte.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info