Vaga: Sedmični horoskop za period od 21.08. do 27.08.2017.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju prilika, prijatelja, usluge od strane drugih, budućnosti – čini se da se pred Vagama otvara jedan mnogo dobar poslovni period. No, da bi bilo jasno – ako očekujete da pare počnu da padaju na vas u ovoj sedmici – to se neće dogoditi. No, već tamo negdje od septembra mjeseca, a pogotovo oktobra, pričaćemo drugačije. Za sada, ono što možete uraditi jeste da ne presijecate nikakve poslovne odnose, pratite situacije koje su oko vas i ne izjašnjavajte se odmah. Tog retro Merkura u polju podsvijesti iskoristiti na pravi način – analizirajte, razmišljajte – možete vi to.

Ljubav. Zauzete Vage su ni tamo ni ovamo. Trenutno stanje vam ne prija, a da vas čovjek pita šta je to tačno što biste promijenili u odnosu sa voljenom osobom – najvjerovatnije ni vi sami ne biste znali. Kvadrat Urana na vašu vladarku Veneru vas drma ovih dana, čas biste slobodu, čas biste promjenu, čas biste da vam se desi nešto novo i podsticajno, a čas biste ni vi sami ne znate šta. Ali nešto biste. Nemojte da u svim ovim promjenama raspoloženja i vašoj nestabilnosti dođe i do problema i to većih, u emotivnim vezama i brakovima. Usamljeni pripadnici ovog znaka će ili naglavačke uletiti u jednu avanturu ili će sve trčeći pobjeći od osobe sa kojom je ovo moguće ostvariti. Ako se odlučite da se avanturišete, samo da znate, ovo ne može da bude neka stabilnija priča. Ali zato može da bude uživanje.

Zdravlje. Malo se nervirate – od te nervoze ne možete da spavate ili imate problema sa stomakom. Neki od vas će možda dobiti i ekcem po koži, licu, naročito po rukama. Generalno gledano – dobro ste.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info