Strijelac: Sedmični horoskop za period od 21.08. do 27.08.2017.

0

Posao. Saturn u vašem znaku pred vikend kreće direktnim hodom. Nema šta da se priča, namučio vas je u protekla četiri i po mjeseca i sada polako ulazite u period kada sav taj uloženi trud treba i naplatiti. Ove sedmice vam se prvenstveno otvaraju nove mogućnosti koje se vezuju za inostranstvo, ali ne brinite, neće se završiti samo na tome. Otvoriće se i neke druge poslovne šanse pred vama, možda već u ovoj sedmici mada, iskreno, mnogo bolje za tako nešto izgleda naredna sedmica. Ako planirate da pokrenete privatni posao i već neko duže vrijeme razmišljate o tome, sačekajte još malo.

Ljubav. Neko smirenje je nastupilo u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Da se razumijemo, to je samo površinski – ako malo zagrebemo tu površinu, vidjećemo da problemi stoje i dalje, samo su sada, u ovom trenutku, utišani. Pošto ste već oboje u ovakvom raspoloženju, otvoreniji za razgovore, možda biste mogli da pročešljate neka nezgodna pitanja i da probate da nađete rješenje, kompromis. No, baš u tim razgovorima morate biti vrlo, vrlo oprezni – ako vidite da ne ide kako valja, odustanite. Neki od vas iz obične priče mogu otići u svađu većih razmjera i to negdje oko vikenda. Ukoliko ste usamljeni pripadnik ovog znaka – vama je dobro, vi ste u nekom emotivnom ludilu i vatri čak i ako niste u kontaktu sa osobom koja vas skoro pa fatalno privlači – ona vam je stalno u mislima.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka neka više obrate pažnju na noge, zglobove, a ništa vam ne bi falilo ni da malo provjerite jetru i uradite analize krvi. Kod mlađih umor i to hroničan.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info