Škorpija: Sedmični horoskop za period od 21.08. do 27.08.2017.

0

Posao. Kada je posao u pitanju, ovo je jedna bombastična sedmica! Pomračenje Sunca i mlad Mjesec dešavaju se u vašem polju karijere i izgleda da je Škorpijama stiglo vrijeme za promjene. Da bude jasno – promjene vam zaista slijede, ali to ne znači da će one pozitivne biti baš u ovim danima. Moguće je da prvo morate da napravite neki džumbus pa da tek u narednom periodu, septembru ili oktobru, dođete do “onog pravog”. Ono što možete da uradite, da bi ovaj proces tranzicije prošao što bezbolnije po vas, jeste da se smirite! Dakle, ne povlačite nikakve ishitrene poteze. Ukoliko to dođe od strane saradnika, šefova, poslodavca – pa šta da se radi? Prihvatite i čekajte da dođe vaš trenutak, a vjerujte nam – hoće.

Ljubav. Partner će vam skakati po živcima, zahtijevati nemoguće i isto tako se ponašati. Povremeno ćete imati želju da dignete ruke od svega i da odete što dalje, jer će vam postupci druge strane već debelo testirati smirenost. No, umjećete da se savladate, a iskreno rečeno – to je sada i najbolje za vas. Čak i ako odnosi u kojima ste nisu baš najbolji, čini se da još uvijek nije vrijeme da donosite konkretne i konačne odluke. Nervozu trošite na posao, zarađujte pare i otvarajte sebi nove poslovne šanse. Ukoliko ste usamljeni, ako biste baš željeli neku ozbiljnu emotivnu priču – morate da razumijete da se to neće desiti. Dalje, niko ne kaže da nemate mogućnosti da ostvarite nešto zanimljivo, ali nemojte odmah da pravite petogodišnje planove u svojoj glavi sa ovom osobom. Opustite se Škorpije i uživajte malo – uletite u tu tajnu avanturu pa neka sve puca!

Zdravlje. Jeste da ste vi naučili u posljednje vrijeme da živite pod stresom. Ipak, ukoliko ste u nekim ozbiljnijim godinama, više pažnje obratite na pritisak, srce, krvne sudove. Ako ste mlađi – odlično ste!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info