Ribe: Sedmični horoskop za period od 21.08. do 27.08.2017.

0

Posao. U vašem polju poslovne svakodnevnice, kolega, obaveza i odgovornosti dešava se, početkom ove sedmice, pomračenje Sunca i mlad Mjesec. Promjene u poslovnom segmentu su sada već vrlo izvjesne za vas i donijeće vam u narednom periodu da naplatite ono što ste zadnje dvije i po godine radili. No, do tada, bilo bi baš fino kada biste održavali neku normalnu komunikaciju sa onima sa kojima sarađujete, mada će to biti izuzetno teško. Oko vas su ljudi koji mnogo pričaju, a malo rade, a vas to izluđuje. Neki od vas će imati priliku i da zadobiju veće poštovanje i povjerenje od strane šefova.

Ljubav. Partner, emotivni ili bračni, vas nervira. Doduše, možda je nerviranje prejaka riječ, prije bi mogli da kažemo da vas ne sluša i ne radi ništa onako kako biste vi željeli. S druge strane i voljenoj osobi smetaju neke stvari kod vas, tako da ste lijepo našli ravnotežu. Bitno je da se vi ne svađate oko toga i da, ako i dođe do povremenih sitnih čarkica, one se razriješe jako brzo. I vi i druga strana ste sada spremni da popustite. Kod usamljenih Riba, imamo dvije mogućnosti. Prva je Venera u vašem polju ljubavi, koja će ove sedmice biti u kvadratu sa Uranom – ovo govori o početku i to prilično burnom i iznenadnom, nekih emotivnih dešavanja. Ipak, da se razumijemo – ovo su nestabilni odnosi, kombinacije, avanturice sa nekim ko je zauzet ili pak preko prijatelja, društvenih mreža. Druga mogućnost vezuje se za bivše emotivne partnere – ako još uvijek patite za nekim, do kraja sedmice ćete ostvariti kontakt, a možda čak biti u prilici da se vidite.

Zdravlje. Vrijeme je da se zdravstvenom segmentu posvetite ozbiljnije, bilo da ste stariji ili mlađi pripadnik znaka. Promijenite svoje životne navike.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info