Rak: Sedmični horoskop za period od 21.08. do 27.08.2017.

0

Posao. U vašem polju posla i novca dešava se pomračenje Sunca i mlad Mjesec. Pred Rakovima je jedan novi početak, ulazak u novu životnu fazu koja će donijeti velike promjene u poslovno-finansijskom segmentu. Neke prilike će se otvoriti pred vama već tokom ove sedmice, ali sa njima konkretno biste trebali da budete malo oprezniji. Ne znači da nisu dobre već samo znači da morate biti promišljeni i ne ulijetati u njih kao muva bez glave. Kod nekih od vas doći će do vrlo neprijatnih situacija, čak i prekida poslovnih konekcija. Nemojte da vas ovo zabrinjava – to samo znači da su nove stvari tek pred vama!

Ljubav. Mlad Mjesec koji vlada vašim znakom i Saturn koji vlada partnerskim odnosima početkom ove sedmice su u povoljnom aspektu, obećavajući Rakovima stabilne i prilično mirne dane sa emotivnim ili bračnim partnerom. Istina je da će u ovoj sedmici doći do promjena u vašem odnosu, ali ovo su pozitivne promjene, koje mogu dodatno unaprijediti vašu vezu. Ulazite u jedan stabilniji period i iskoristite ga da se više povežete sa voljenom osobom i dodatno učvrstite temelje vaše veze. Slobodni pripadnici ovog znaka u ovom periodu će shvatiti da konačno trebaju da stave tačku na prošlost. Čak i ako bude neke komunikacije sa bivšim partnerom, vrlo brzo ćete shvatiti da je to nešto sa čime ste vi već u svojoj glavi završili, samo vam je bio potreban zaključak. Pred vama se otvaraju vrata nove ljubavi, koja će se pokrenuti odjednom, neočekivano, iz vedra neba. Donijeće vam ono što vam je sada potrebno – živost, strast, intenzitet. Uživajte u onome što se dešava!

Zdravlje. Oni koji su u “najboljim godinama” neka povedu više računa o pritisku, krvnim sudovima, srcu. Mlađi pripadnici znaka se osjećaju odlično.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info