Ovan: Sedmični horoskop za period od 21.08. do 27.08.2017.

0

Posao. Sve što se u vezi poslovnog segmenta dešava, sada je samo u nagoveštajima, naznakama, pripremama, analiziranju i planiranju. Nisu neki naročito pogodni dani da otpočinjete sa novitetima, ali jesu da razrađujete priče koje su već krenule. Retrogradni Merkur, u polju poslovne svakodnevnice, posebno će vam začiniti život u ovim danima – računajte na veće probleme sa tehnikom, sa automobilima, kompjuteri i mobilni telefoni će poludjeti i raditi šta je njima po volji, a vi ćete moći samo da se nervirate. Vodite računa da ne zakasnite na jedan ozbiljan poslovni sastanak sredinom sedmice!

Ljubav. Pomračenje Sunca u polju ljubavi i Venera u kvadratu sa Uranom iz vašeg znaka donose, u vašim emotivnim relacijama, burna dešavanja. Potrudite se da budete hladne glave i smirujte situaciju sa voljenom osobom, jer su u ovom periodu moguća i pucanja odnosa i razdvajanje, ali samo kod onih Ovnova koji već duže vrijeme “kubure” sa partnerom. Mlad Mjesec u polju djece, s druge strane, kod onih koji teže smirenju i stabilizaciji, može donijeti i pojačanu potrebu za prinovama. Nekome beba, nekome rastanak – vi birajte šta vam je milije! Kod slobodnih, ovo je period koji označava prekretnicu u vašem ljubavnom životu. Moguće je da vam neko padne u zagrljaj “iz vedra neba”, bukvalno. U svakom slučaju, ukoliko se ljubavni “bum” ne dogodi ove sedmice, onda se spremajte za sljedeću.

Zdravlje. Ako ste stariji pripadnik znaka, boljeće vas leđa, imaćete probleme sa kičmom i zglobovima. Jednostavno, ovi dani će vas podsjetiti na to koliko imate godina. Ukoliko ste mlađi, za vas većih problema u ovom periodu nema.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info