Lav: Sedmični horoskop za period od 21.08. do 27.08.2017.

0

Posao. Još jedan mlad Mjesec u vašem znaku, ali ovog puta ide i uz pomračenje Sunca – Lavovi ulaze u period sa novim načinom funkcionisanja, novim poslovnim prilikama koje će se neočekivano otvoriti pred vama u periodu koji dolazi. Ako sada ne vidite te šanse, ne brinite – samo sačekajte i uskoro ćete se iznenaditi lijepim vijestima i novim ponudama. Dok ne stigne to, ovu sedmicu biste mogli da iskoristite da održavate dobre odnose i neku finu komunikaciju sa onima sa kojima sarađujete. Ne presijecajte, ne donosite drastične odluke, nemojte se umisliti i “poletiti” prije vremena.

Ljubav. Pomračenje Sunca i mlad Mjesec u vašem znaku i polju ličnosti mogu biti odlični ukoliko ih iskoristite na taj način što ćete pokrenuti proces promjena u postojećim emotivnim vezama i brakovima. Naravno, pri tome se misli na pozitivne promjene koje će doprinijeti da se vaš odnos dodatno učvrsti. No, kod nekih od vas, ovi će aspekti donijeti nešto drugačiju situaciju – naime, ukoliko imate neku tajnu priču, ona sada može izaći na vidjelo i napraviti vam veliku komplikaciju u emotivnoj sferi. Takođe, pošto ste još uvijek u opasnosti da tokom ove sedmice tek pokrenete neku aferu, toplo vam se savjetuje da to ne uradite, jer je više nego izvjesno da će ona biti otkrivena i to u skorije vreme. Slobodni Lavovi sa radošću iščekuju vikend i ulazak Venere u njihov znak. Evo stiže ljubav, ona prava ljetnja, topla i vatrena. Vrijeme je da presiječete doba samoće i uđete u neke neuporedivo ljepše dane!

Zdravlje. Kod starijih će problem praviti kičma, ali bi trebalo obratiti pažnju i na srce i krvne sudove, pogotovo ako ste skloni visokom pritisku. Mlađi pripadnici ovog znaka – odlično se fizički osjećate, ali na mentalnom nivou imate povremeno dosta stresa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info