Jarac: Sedmični horoskop za period od 21.08. do 27.08.2017.

0

Posao. Pomračenje Sunca u polju promjena, kriza, ali i mlad Mjesec u istom tom polju, poručuju Jarčevima da ulaze u novu životnu fazu, ali morate da mijenjate stvari iz korijena. Već je i vama samima jasno i očigledno da neke stvari više ne funkcionišu. Zašto ih se onda držite “kao pijan plota”, kada vas samo dodatno vuku u finansijsku dubiozu? Saturn, vladar vašeg znaka, ove sedmice kreće direktnim hodom – vrijeme vam je da sve ono što ste u prethodnim mjesecima naučili, naravno na teži način, sada primijenite. Neki od vas krenuće da se “dižu” već ove sedmice, drugi će morati da sačekaju jesenji period. No, poenta je ista – vrijeme težine se polako bliži svom kraju!

Ljubav. Venera je još ove sedmice (do vikenda) u vašem polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava i bilo bi fino da je iskoristite na pravi način – na uživanje sa voljenom osobom, na porast ljubavi i zadovoljstva. Još ako odete negdje zajedno na godišnji odmor – pa to će sve pucati od sreće! Jeste, imaće ta Venera kvadrat od strane Urana pa bi bilo lijepo da se ne hvatate u koštac po nekim pitanjima već da, zarad sveopšteg mira i dobrobiti, pređete preko toga. Ovaj aspekt možete drugačije iskoristiti – otići da sa partnerom uradite nešto što do sada niste, da budete malo avanturisti! Usamljeni pripadnici ovog znaka, vrijeme je da se pustite i otvorite vrata svog srca i vi morate biti ti koji će se zaista i pokrenuti. I ove sedmice prilika za emotivnu sreću stoji – nemojte je i sada propustiti!

Zdravlje. Mlađi pripadnici znaka će dosta dobro proći u ovoj sedmici. Oni, nešto stariji, neka obrate više pažnje na kičmu. I kod jednih i kod drugih prisutno je psihičko opterećenje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info