Dnevni horoskop za 20.08.2017.

0

Ovan

OvanDan će proteći u veselom raspoloženju. Zanesenost simpatijom potpuno će vam ispuniti glavu romantičnim mislima. Vrijeme je za konkretniji korak u zbližavanju, a planete vam u tome danas daju veliku podršku. Neke među vama će snažno pokretati kreativna energija pa ćete se prihvatiti uređenja doma.

 

Bik

BikOdnosi s bližnjima nalagaće povećani oprez. Osjetljivi ste i iscrpljeni privatnim problemima ili vas muče poslovne brige. Sve se to može odraziti i na vaše raspoloženje pa ćete podlijegati neveselim mislima. Ne budete li se odmarali ili našli trenutke samo za sebe, nećete imati snage za sve obaveze koje vas očekuju.

 

Blizanci

BlizanciMoguće je poznanstvo koje će ostaviti dubljeg traga na vama. Željno ćete iščekivati simpatijin telefonski poziv, a to bi se moglo i dogoditi. U saobraćaju budite savjestan vozač i oprezan pješak. Ljubitelji biciklizma i rolanja trebali bi izbjegavati kretanja po opasnim saobraćajnicama i biti vrlo oprezni, jer nisu isključeni ozljede i padovi.

 

Rak

RakRazmišljanje o obavezama vezanim za plaćanje računa, nabavku namirnica i čišćenja kuće neće vam baš lako pasti. Da možete, najradije biste drugima prepustili da sve odrade umjesto vas. Neke očekuju povećani troškovi.

 

Lav

LavAko ste planirali miran dan koji ćete provesti pred malim ekranom ili se baveći hobijem, tako neće ispasti. Prijatelji će vas nagovarati na izlazak i uspjeti nagovoriti. Ako vam dolaze gosti, očekuje vas ugodno druženje s onima koje niste dugo vidjeli. Ako ste u vezi, uživajte u ljubavi i nastojte unaprijediti kvalitet veze.

 

Djevica

DjevicaNedostajaće vam mira i pravog odmora. Partner će tražiti vašu pomoć oko kućnih poslova, a i djeca će navaljivati da ih vodite u kino ili park. U ljubavi vam savjetujemo oprez. Nećete pogriješiti ako zauzmete ulogu diskretnog posmatrača i pričekate da se druga strana otvori. Bilo kakvo ustrajanje proizvelo bi suprotan učinak.

 

Vaga

VagaBit ćete veseli i razigrani. Privučeni vašom pozitivnom energijom, mnogi će s vama rado popričati na kafi. Nije isključeno da upoznate osobu koja će vas privući atraktivnim izgledom. Odnosi s djecom biće nepresušno vrelo inspiracije. Njihovi uspjesi i male pobjede i vas će podsticati na dodatni trud.

 

Škorpija

ŠkorpijaNe preuzimajte na sebe naporne obaveze, jer čim ih se prihvatite shvatićete da ih nemate volje privesti kraju. Kućnog mira nećete imati. Mogli bi vam banuti gosti koje biste najradije izbjegli. Izvjesna je iscrpljenost i slabost pa ako ne morate na put ili večernji izlazak, radije ostanite kod kuće i odmorite.

 

Strijelac

StrijelacOsjećaćete se privlačno i zavodljivo. Pravi je trenutak da nadoknadite propuštene ljubavne prilike i spoznate snagu svojih osjećanja. Održavate li vezu na daljinu, moguće je ugodno iznenađenje koje će vam prirediti partner. Ukoliko planirate večernji izlazak, mogli biste šokirati prijatelje svojim izazovnim ili neobičnim odjevnim kombinacijama.

 

Jarac

JaracPokazaćete se vrlo mudrima u rješavanju partnerovih problema. Priznaće vam da ga stalno nečim ugodno iznenađujete. Dio dana posvetićete učenju, prikupljanju informacija i istraživanju, a u tome ćete biti vrlo uspješni. Provodite li dan na mjestu gdje se kreće mnogo ljudi, pripazite na svoje vrijedne stvari.

 

Vodolija

VodolijaPartnerovi poslovni problemi pridonose napetosti u vašem bračnom odnosu. Nemojte mu previše zamjeriti ako u posljednje vrijeme nije prisutan u kući, jer očito za to ima dobre razloge. Današnji dan provedite zajedno, pokušajte mu malo više ugoditi. Spriječite roditelje da vam govore šta i kako nešto trebate uraditi.

 

Ribe

RibePriuštite sebi dovoljno sna pa i izležavanje u krevetu. Nećete biti previše zainteresovani za aktivnosti u kuhinji pa biste s porodicom mogli uživati u roštilju. Otvoreni razgovor s partnerovom rodbinom riješiće neke dileme pa nećete pogriješiti ako i njih pozovete na ručak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info