Djevica: Sedmični horoskop za period od 21.08. do 27.08.2017.

0

Posao. Djevice u ovom periodu imaju osjećaj da samo tapkaju u mjestu i vrte se u krug. Trošite se, trudite se, mučite se, a rezultata nigdje. Čak i ono što kao krene kako treba, vrlo brzo naleti na neku prepreku, blokadu, a ako ništa drugo onda na odugovlačenje i prolongiranje. Preko polja prijatelja nekima od vas slijedi poslovna ponuda, ali ona će biti realna i isplativa samo ako se vezuje za inostranstvo. Kako god okrenuli, jedino što možete da radite u ovom periodu jeste da budete strpljivi. Da pratite šta se oko vas dešava i da čekate. Ako je za utjehu, već od septembra će stvari krenuti nabolje. Dotle – slabo.

Ljubav. Planete u vašem polju tajni već neko vrijeme “divljaju”, a sada će im se krajem sedmice pridružiti i Venera. Aspekti dušu dali da zauzete Djevice krenu da brljaju i previše se usmjeravaju na neke flertove, najvjerovatnije na osobe preko poslovnog segmenta. Umjesto što očijukate sa drugima, bolje bi vam bilo da sređujete svoje postojeće emotivne i bračne relacije – partner je za sada potpuno kul, ali to neće trajati vječno, samo da znate. No, vaš život, vaša stvar – nemojte samo poslije da kažete da niste upozoreni na vrijeme. Slobodne Djevice pokazuju tendenciju da ponovo puste u život nekoga iz prošlosti. Baš ova sedmica može donijeti ponovo pokretanje stare emotivne priče, a koliko će vam to dobra donijeti pa, iskreno rečeno, vrlo je upitno, pogotovo ako je taj neko zauzet. No, ništa novo vam se ne pojavljuje i vi, šta ćete, morate da se okrećete ka starom.

Zdravlje. Velika psihička napetost, a od nervoze imate problema i sa stomakom. Stariji neka prekontrolišu jetru, žuč, pankreas.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info