Blizanci: Sedmični horoskop za period od 21.08. do 27.08.2017.

0

Posao. Dragi Blizanci, pod jedan – dok vaš vladar ide retro u znaku Djevice, poslovno nećete biti srećni. Pod dva, pomračenje Sunca i mlad Mjesec u polju pokreta donijeće vam promjene u poslovnom segmentu, ali ne ove sedmice. Slobodno možete da računate da će od sljedeće sedmice stvari početi da se kreću nabolje, a vi ove sedmice uzmite da sređujete, da raščišćavate, da pripremate teren za neke nove poslovne početke. Nemojte da pokrećete neke poslove, pogotovo ako ste “u tripu” da ćete od njih mnogo zaraditi, jer se to neće dogoditi. Na kraju ćete ostati praznih ruku, zato budite mudri. I strpljivi.

Ljubav. Tjeraju vas neke situacije da se vraćate na staro, da ponovo pokrećete pitanja za koja ste mislili da ste ih završili u odnosu sa voljenom osobom. Saturn u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava ove sedmice stoji i sprema se za direktno kretanje (pred vikend), što za vas znači da je krajnje vrijeme da neke stvari ispravite zajedno sa partnerom. Sada, kada Saturn krene direktno, prilika za ispravljanje i sređivanje će biti jako malo i počećete da žanjete ono što ste do sada posijali. Zato se potrudite da vaša “ljubavna žetva” bude bogata i da ozbiljno pristupite odnosu sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci, mlad Mjesec u polju vaše okoline, kontakata, novih poznanstava, donijeće vam jednu zanimljivu osobu u život. Doduše, vi imate priliku i za flertovanje preko posla, ali to vam je zauzeta osoba i sa njom možete samo da se avanturišete, ništa tu nema ozbiljnije.

Zdravlje. Sitne tegobe, sitni problemi, ali mnogo nerviranja. Doduše, vi ste u takvom periodu da vas sve nervira pa bi možda najbolje bilo da idete negdje da se opuštate, da dignete sve četiri u vazduh i da ne mislite ni o čemu ako je to ikako moguće.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info