Bik: Sedmični horoskop za period od 21.08. do 27.08.2017.

0

Posao. Džaba vi želite da promijenite i poboljšate nešto. Morate shvatiti da postoji vrijeme za akciju, a postoji i vrijeme kada bilo kakvi pokušaji nailaze samo na zid i blokadu. Vi ste sada pod uticajem ovog drugog i zato nemojte da se mučite i pokušavate da uradite nemoguće. Realno gledano ni svoju trenutnu situaciju niste sredili, a vi biste nešto novo i drugačije. Ne presijecajte i ne donosite “mudre” odluke o prestanku poslovnih dogovora već sjedite gdje ste i čekajte da se okolnosti promijene. U međuvremenu, bacite se na redovne obaveze i čistite ono što imate.

Ljubav. Venera, vaša vladarka, ove je sedmice u kvadratnom aspektu sa Uranom, a u vašem polju doma se dešava pomračenje Sunca. Iskreno rečeno, ovo vam baš i nisu dani da “dižete galamu”, jer situacije lako mogu eskalirati i nekome od vas dvoje može “puknuti film”. S druge strane, teško je da ćete moći da budete mirni. Jednostavno, neka ponašanja ili postupci partnera vas bodu u mozak, a dosta vam je više da ćutite i da se pravite da se ništa ne dešava. Neki od vas će, doduše, lijek i smirenje tražiti u tajnoj komunikaciji sa jednom osobom i to, najvjerovatnije, preko društvenih mreža. Ukoliko ste solo, vaša potreba za emocijama i ljubavnim dešavanjima je na vrhuncu. S druge strane – ni traga ni glasa od tog nekog bitnog na duže staze. Dok se ova osoba ne pojavi u vašem životu, prekraćivaćete vrijeme flertovanjima pa i nekom avanturom.

Zdravlje. Stomak, stomak, stomak – sve tegobe koje mogu da vas snađu, a vezuju se za ovaj dio, snaći će vas. Doduše, da znate, jedan dio ovih tegoba je i na nervnoj bazi. Možda biste mogli da pijete neki čaj za smirenje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info