Dnevni horoskop za 18.08.2017.

0

Ovan

OvanPlanovi bi se mogli odvijati drugačije od zamišljenog. Vodite više računa o bližnjima, naročito starijim članovima rodbine. Budite oprezni u saobraćaju, a u komunikaciji s drugima nastojte zadržati prijateljski nastup, čak i onda kad vas neka osoba iritira. Ne dajte se isprovocirati!

 

Bik

BikOsjetićete nalet pozitivne energije. Zanimljivi razgovori, susreti i kafe u gradu obilježiće dobar dio dana. Tragaćete za intelektualnim podsticajima, društvom zanimljivih sagovornika i ljudima od kojih imate šta naučiti. U ljubavi igrate na sve ili ništa, idete do kraja po cijenu razočarenja.

 

Blizanci

BlizanciRazmišljaćete o mogućnostima renoviranja ili uređenja doma. Željećete da kućno okruženje bude ugodno i udobno. Ukoliko krećete u kupovinu, poći će vam za rukom pronaći kvalitetne proizvode po znatno nižim cijenama. Neki će dobiti poklon od partnera ili prijatelja. Ne dajte drugima obećanja samo zato da ih se na brzinu riješite.

 

Rak

RakIako nećete mnogo vremena provoditi u kući, porodično okruženje ispunjavaće vas zadovoljstvom. Djelovaćete pod naletom optimizma kojim ćete osvajati okolinu. Šarm će biti faktor uspjeha u svim današnjim aktivnostima. Ukoliko niste dovoljno sigurni u sebe, prvi korak u ljubavnoj priči prepustite drugoj strani.

 

Lav

LavPriuštite sebi trenutke izležavanja i potpunog odmora. Nemojte stalno misliti na posao. Čitajte omiljeno štivo, slušajte muziku i posvetite se porodici. Slobodni bi se mogli zaljubiti, ali nećete znati kako započeti vezu. Ako pričekate još malo, situacija će se posložiti sama od sebe. Nemojte sputavati poriv za romantikom – prepustite se.

 

Djevica

DjevicaUsmjerenost na poslovni život praćena pozitivnom planetarnom energijom obećava uspjeh. Mogli biste primiti novčani iznos koji dolazi od članova porodice, bilo da ste u zajedničkom poslu ili ste tek nekim dijelom imali međusobnih obaveza. Ako ste se zaljubili, uživate u svakom danu, preporođeni porobuđenim osjećanjima.

 

Vaga

VagaBriga za posao i zarađivanje biće vaša glavna preokupacija. Organizujte se i ne ostavljajte poslove za neke bolje dane, jer će vam rokovi biti prekratki. Nemojte na brzinu rješavati ljubavnu situaciju, jer ćete se još više zapetljati. Osjetljivi ste i ranjivi pa nećete razumjeti šta vam partner pokušava reći.

 

Škorpija

ŠkorpijaOstvarićete svoje planove i okrenuti okolnosti u svoju korist. Bićete srećne ruke u novčanim ulaganjima i poslovnim poduhvatima. Nadogradite znanje kroz dopunski kurs ili neki drugi vid učenja, jer će vam to pomoći u daljem radu. Procvjetaće vaša ljubav, a česti telefonski pozivi pokazati koliko nedostajete simpatiji.

 

Strijelac

StrijelacIscrpljivaće vas društvene obaveze ili blizina pojedinih ljudi. Nećete se moći opustiti. Zamišljeno ćete klimati glavom u znak odobravanja, a misli će vam biti negdje drugo. Budite oprezni s novcem, informacijama i tuđim tajnama. Premalo računa vodite o troškovima i polagano gubite uvid s koliko novca raspolažete.

 

Jarac

JaracMogli bi vas nervirati kontakti s pojedincima koji vas ne razumiju. Vaš je rad sve više izložen sudu šire okoline. Dovoljno ste snažni da i pored problema vjerujete u bolju budućnost – uprkos povećanim pritiscima, pozitivni su pomaci neminovni. Pronađite vrijeme za nježnost i romantiku, jer vas posao previše odvlači od porodice.

 

Vodolija

VodolijaVrijedno ćete raditi. Kadrovski problemi mogu produžiti radno vrijeme bez obzira na položaj ili vrstu posla koji obavljate. Svi potencijali biće usmjereni na rješavanje gomile svakodnevnih zadataka. Omiljena tema slobodnih, mlađih i onih koji se tako osjećaju, biće njihova ljubavna situacija i srećan razvoj događaja na tom planu.

 

Ribe

RibeLjubavnim zbivanjima kumovaće snažna fizička privlačnost, a granica između stvarnosti i mašte biće tanka. Mogli biste razmijeniti telefonske brojeve s osobom koja vam se sviđa. Finansijske i profesionalne promjene odvijaju se uporedo s vašim unutrašnjim promjenama i radom na sebi. Izvucite najviše iz trenutne situacije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info