Dnevni horoskop za 17.08.2017.

0

Ovan

OvanBićete intuitivni i snalažljivi. Dobro ćete procjenjivati situacije i znaćete čemu trebate dati prednost prilikom rješavanja problema. Dan je idealan za obavljanje intelektualnih poslova. Radićete mnogo, a postignuti rezultati motivisaće vas na još veće zalaganje.

 

Bik

BikIzbjegavaćete zahtjevne obaveze i zaduženja. No neće vam preostati ništa drugo osim uhvatiti se ukoštac s izazovima. Primijetićete da vas neko ogovara, ne iskazuje vam poštovanje ili vam nešto uskraćuje. Povucite se pred sukobima i napadima okoline. Postupajući tako dokazaćete vlastitu mudrost i kontrolu nad situacijama.

 

Blizanci

BlizanciBićete u prilici pokrenuti nove projekte i intenzivirati postojeće, što će vam donijeti i bolju zaradu. Ostvarićete nešto što već neko vrijeme planirate, a za šta je nedostajalo srećnih okolnosti da biste to konačno sproveli u djelo. Samci bi mogli upoznati energičnu i direktnu osobu koja će ih istovremeno privlačiti i odbijati.

 

Rak

RakVaša otpornost prema teškoćama biće umanjena pa će vas nervirati kolege ili pomanjkanje organizacije u radnoj sredini. Mogli biste se zamjeriti šefu. Ako ste u vezi, čuvajte se prevelikih očekivanja – dopustite da se odnos spontano razvija. Popodne biste mogli osjetiti izraženiji pad energije pa će vam goditi raniji odlazak na spavanje.

 

Lav

LavOsjetićete nalet energije i dobrih prilika u kojima će vas voditi narasli entuzijazam i odlično raspoloženje. Brakovi će zaživjeti novim, pozitivnim nabojem pa će neke ružne riječi izrečene u svađi biti oproštene ili zaboravljene. Moguća je vijest iz inostranstva.

 

Djevica

DjevicaTrenutne okolnosti skreću pažnju na finansijske prilike, odnosno vašu platežnu moć. Mogli biste od prijatelja posuditi novac. Intuicija će vam biti savršena pa ćete shvatiti da je prvi utisak koji imate o nekoj osobi ili situaciji potpuno tačan. Telefonski razgovor sa simpatijom ulijeva nadu u skori ljubavni početak.

 

Vaga

VagaTeško ćete trpiti glasine i nepravdu pa će neko napokon čuti šta mislite o njemu. Ne žurite sa zaključcima i budite ljubazni prema strankama i saradnicima! Dan posvetite zdravlju, posebno ako vas već neko vrijeme prate tegobe. Povedite više računa o ishrani tako što ćete se odreći namirnica koje štete vašoj probavi.

 

Škorpija

ŠkorpijaNemojte dopustiti da ljubomora upravlja vašim postupcima – partner će vam uzvraćati istom mjerom. No u ljubavnom zagrljaju zaboravićete na svađe i rasprave. Što svađa bude burnija, pomirenje će biti slađe. Doći ćete do vrijednih spoznaja o ljudima s kojima sarađujete.

 

Strijelac

StrijelacNa značaju će dobiti poslovi vezani za obrazovanje, putovanja te razne uslužne i posredničke djelatnosti. Moraćete obaviti mnogo razgovora i sastanaka te pokazati zavidnu dozu snalažljivosti i prilagođavanja. Primićete radosnu vijest koja će se odnositi na vaš ljubavni život, a naročito će slobodni imati razloga za veselje.

 

Jarac

JaracPočeće se povećavati broj raznih zbivanja i uzburkanih osjećanja. Zaoštriće se postojeći sukobi i natjerati vas da povučete odlučne poteze prema onima koji to zavređuju. Bićete osjetljivi na svoj ljubavni odnos: umjesto da idealizujete partnera, prihvatite njegove stvarne osobine. Pomirite se s posvađanim prijateljem.

 

Vodolija

VodolijaBićete srećnije ruke, osjećati se zadovoljno i opušteno. Lakše ćete rješavati razne obaveze i uspostaviti skladan odnos s drugima. Zahvaljujući vama neki će poslovi biti privedeni kraju, a vaše ideje biti zaslužne za uspješan početak ili završetak projekta. Dan je kao stvoren za osvježavanje dugih veza podleglih rutini.

 

Ribe

RibePartner će progovoriti o opipljivim temama i zatražiti da kažete ono što očekujete od vaše veze. Razgovor će biti ugodan i konstruktivan za oboje. Odlučite li se na kupovinu, imajte na umu iznos koji možete potrošiti. Pretjerani troškovi mogli bi vam donijeti dugotrajne novčane probleme pa je oprez i te kako nužan.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info