Vodolija: Sedmični horoskop za period od 14.08. do 20.08.2017.

0

Posao. Sunce i Mars u vašem polju poslovnih partnerstava u odličnom su aspektu i sa Saturnom i sa Uranom, to jest sa oba vladara vašeg znaka. Promjene koje ste pokrenuli mjesecima, možda i godinama unazad, sada polako počinju da se manifestuju. Vodolije dobijaju priliku da naprave jedan veliki iskorak u poslovnom segmentu i već pred sobom vide blistavu budućnost. Što se te blistavosti tiče, malo smanjite očekivanja, čisto da ne poletite previše – bolje da očekujete manje pa da se obradujete, nego da očekujete mnogo pa da se razočarate.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, ulazite u “jake” dane, dane koji donose pokretanje priče koja vas neizmjerno interesuje. Ovo neće biti stabilna priča i ako očekujete bajku, nećete je dobiti. Ali, ovo može biti priča koja će promijeniti vaš život i koja će vam u nekom narednom periodu donositi da se ponovo osjećate živo, ekstatično, neizmjerno srećno. Priča u koju ćete ući nešto je neuobičajeno, nešto što do sada niste iskusili, veza u kojoj će biti potrebno mnogo slobode i vama i drugoj strani. U vašim emotivnim i bračnim relacijama, tlo se smiruje nakon pomračenja Mjeseca u vašem znaku prethodne sedmice, koje je više nego sigurno donijelo nestabilnost u odnosu sa partnerom. Sada pokušavate da se “pokrpite” i da ispravljate ono što se ispraviti da. Kao što je bilo vrijeme da se svađate, sada je vrijeme da se mirite – pa izvolite. Manje tvrdoglavosti, više tolerancije i uspjećete da “ispeglate” cijelu situaciju.

Zdravlje. Da ste “pomalo” hedonistički raspoloženi – jeste. Što se mlađih tiče, to je još i u redu, ali ako ste stariji pripadnik znaka – razmislite šta radite svojim krvnim sudovima i srcu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info