Vaga: Sedmični horoskop za period od 14.08. do 20.08.2017.

0

Posao. Vrlo ste opterećeni onim što se dešava u poslovnom segmentu. Moguće je zaista da ne postoje ama baš nikakvi problemi, ali vama se odjednom čini da su vaše pozicije nesigurne. Kod drugih će se ovo manifestovati na drugačiji način – odjednom ćete toliko biti zatrpani poslom da prosto nećete moći da se saberete i snađete u svemu što se dešava. Dodatni problem će stvarati to što vas, odjednom, može uhvatiti ljenost i to baš onda kada je potrebno da budete aktivni i spremni “ko zapeta puška”. Ako dobijate neke ponude ili obećanja od strane nadređenih, nećete biti sigurni da li da u to vjerujete ili ne.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni pripadnik ovog znaka, toliko intenzivno razmišljate o nekom, da već počinje glava da vas boli od toga. U svojim mislima stvarate najraznovrsnije scenarije, živite u snovima ono čemu se nadate na javi. No, neće to ostati baš samo na mentalnom nivou. Tokom ove sedmice, predmet vašeg interesovanja, to jest osoba za kojom vam srce izgore i misli bukte od strasti, počeće da se aktivira prema vama. Pozornica se sprema za jednu burnu ljubavnu vezu pa i ako bude tajna – šta onda? U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama ova sedmica je totalno nestabilna. Neće biti svađa niti problema, stvar je u tome da ćete se vi boriti sa sopstvenim razmišljanjima i biti nesigurni šta zaista želite od odnosa u kojem ste i da li ga više uopšte želite. Osim toga, možete početi da vrlo ozbiljno flertujete sa nekim “sa strane”. Dobro, i to je za ljude.

Zdravlje. Zdravstveno ste skroz u redu, jedino što možete biti umorni i osjećati se povremeno iscijeđeno. Psiha vam je malo opterećena i potrebno vam je da se više relaksirate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info