Strijelac: Sedmični horoskop za period od 14.08. do 20.08.2017.

0

Posao. Sedmicu koja je pred vama možda bi najbolje bilo iskoristiti i otići na godišnji odmor, jer ako ostanete na poslu, budite sigurni da ćete se umoriti i istrošiti do maksimuma, a da rezultatima baš i nećete biti zadovoljni. Velike promjene na dnevnoj bazi pa prosto nećete znati šta sljedeće da očekujete. S druge strane, sve ono oko čega vam se žuri, definitivno će kasniti pa će vas to povremeno izbacivati iz takta i živcirati. Komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima će biti otežana i teško ćete dolaziti do pravih dogovora. Takođe, ovo nije vrijeme da započinjete bilo kakvu novu poslovnu priču.

Ljubav. Sve intenzivniji kontakt slobodnih sa osobom iz njihove prošlosti prisutan je tokom ove sedmice. Čak i ako ste fizički udaljeni jedno od drugog, razmjenjujete poruke i često mislite jedno na drugo. Moguće je u nekoj skorijoj budućnosti da obnovite čak i emotivnu priču. Ako vas ne muči ništa što je vezano za bivše emotivne partnere, ukoliko ste željni avanture, doći ćete u kontakt sa osobom koja će vas u potpunosti probuditi. No, nemojte biti sigurni da će ovo ostati samo na nivou ljetnjeg flerta – moguće je da ova priča i potraje i postane ozbiljna. Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama ove sedmice funkcionišu vrlo promjenjivo sa partnerom. Skokovito raspoloženje i vas i voljene osobe, čas se volite, čas ne možete očima da se vidite. Jedino čega neće biti jeste mir, opuštenost i balans na iole duže staze.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka trebali bi da provjere bubrege, a svakako vam se preporučuje da uzimate više tečnosti. Kod mlađih pripadnika znaka – pretjerivanje u hrani i piću.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info