Škorpija: Sedmični horoskop za period od 14.08. do 20.08.2017.

0

Posao. Drage Škorpije, pustite da se stvari dešavaju same od sebe, jer to je u ovom trenutku najpovoljnije po vas. Ne pravite velike planove, jer ćete ih verovatno samo delimično realizovati ove nedelje, a potrošićete ogromnu količinu snage i energije. Planete iz polja karijere ulaze u odličan aspekt sa retrogradnim Saturnom, što označava da je za vas najbolje da vaši rezultati iz proteklog perioda govore sami za sebe. U suštini, sve ono pozitivno što vam se sada bude događalo (a hoće) samo je uvod u period od oktobra, kada Jupiter bude ušao u vaš znak i polje ličnosti. Dobre stvari idu prema vama, opustite se.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, a ovih dana se spremate na putovanje, i te kako je moguće da će neko “tamo daleko” privući vašu pažnju i učiniti da se zaljubite “do koske”, makar na neko vrijeme. Generalno gledano, usamljeni pripadnici ovog znaka vrlo intenzivno razmišljaju o jednoj osobi i prave planove kako da pokrenu dešavanja. Evidentno je da je i druga strana zainteresovana, ali kao da se iz nekog razloga ustručava da se više aktivira prema vama. No, i ovo će se srediti, samo je potrebno strpljenje, a vi ga sada imate. Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama, nesigurni su kada su njihova partnerstva u pitanju. Čini vam se da se voljena osoba nekako raspustila, da premalo vremena provodi sa vama i budnim okom ćete pratiti sve ono što se dešava. Nemojte krenuti u neke optužbe o prevari na račun partnera, jer je pitanje da li sada realno sagledavate situaciju, a i te kako je moguće da ste sve preuveličali. Pustite da ova nestabilna sedmica prođe bez opterećenja.

Zdravlje. Vladar vašeg znaka oslobodio se uticaja Sunca koje ga je spaljivalo i, u suštini, tek od ove sedmice vi ćete osjetiti pravu snagu i energiju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info