Ribe: Sedmični horoskop za period od 14.08. do 20.08.2017.

0

Posao. Nije vrijeme za pokretanje novih poslovnih priča, jer je malo vjerovatno da će vam one donijeti ono čemu se nadate. Naime, vaše su želje i očekivanja preveliki u ovoj sedmici, ne vidite jasno i realno situaciju i možete ući u neki poslovni projekat ili dogovor koji će samo na prvi pogled biti bajan i sjajan. Ono što je loše i što je problem skontaćete tek kasnije. Ionako svojih obaveza imate preko glave, bolje je da ih rješavate i odrađujete na vrijeme, nego da pravite sebi dodatni posao i to neisplativ. Takođe, ako su vam na pameti neka ulaganja u posao – nemojte. Sačekajte neko bolje vrijeme, jer ova sedmica to nije.

Ljubav. Venera iz vašeg polja ljubavi tokom ove sedmice je u kvadratnom aspektu sa vladarom vašeg znaka, Jupiterom. U prevodu – slobodne Ribe će se tako “udaviti” u emocijama prema nekom, da prosto neće znati šta ih je snašlo. Ljubav će vas lupiti posred čela i samo ćete maštati, praviti velike planove, na javi sanjati o osobi koja vam je toliko uzburkala misli. Da se nešto konkretnije može desiti – ma može! Štaviše i te kako je moguće da započnete neku emotivnu priču koja će trajati toliko koliko će trajati, ali će vam svakako donijeti da budete više nego ispunjeni i zadovoljni. No, neće ovi aspekti ići samo na ovu stranu – kad dodamo retrogradnog Merkura u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, skontamo da će neke Ribe i te kako potencirati na prošlosti. Ljubavna dešavanja sa bivšim partnerima će biti prisutna. U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama nema nekih većih problema tokom ove sedmice. Možda ćete se malo svađati oko novca ili oko djece, ali generalno gledano – sve će biti u redu.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka mogu imati probleme sa nogama, sa nesanicom, sa urinarnim traktom. Mlađe Ribe funkcionišu dobro i osjećaju se vrlo solidno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info