Rak: Sedmični horoskop za period od 14.08. do 20.08.2017.

0

Posao. Malo su čudni aspekti za Rakove u poslovnom segmentu ove sedmice. Situacija je takva da, ako se pokrenete i budete aktivni, možete ostvariti solidne rezultate. Međutim, neki od vas neće imati niti motiva niti želje da se posebno angažuju pa će propustiti neke poslovne šanse. Dalje, u vašim planovima i dogovorima morate biti realniji i pokušati da sagledate sa svih strana situaciju, jer se lako možete uplesti u neke poslove od kojih ćete mnogo očekivati, a malo dobiti. Ako već ne možete sami da saberete i oduzmete šta valja, a šta ne – pokušajte da pitate za savjet osobe od povjerenja.

Ljubav. Dragi slobodni Rakovi, sad kad se ove sedmice upletete u neku fatalnu, opčinjavajuću, mističnu, romantičnu, senzualnu, strasnu priču, nećete znati ni da li ste pošli ni da li ste došli. Neke će vas oči udariti pogledom, neke će vas usne opiti, neki će vas dodiri začarati u potpunosti. Oni koji su u dužim emotivnim vezama i bračnim zajednicama – bolje je da provodite što manje vremena sa partnerom, a da se trudite da ti zajednički trenuci budu ispunjeni dešavanjima, živošću, nekim aktivnostima… Bolje je da malo čeznete za voljenom osobom nego da često budete zajedno, jer ako budete, otvarate vrata za rasprave, sumnje, ljubomore, posesivnost… Ovako, ako se malo viđate – mnogo ćete se voljeti. A to je baš fino.

Zdravlje. Sem hedonizma i velike potrebe za hranom, Rakovi u ovoj sedmici mogu imati problema sa stomačnim dijelom. Starija populacija – mogućnost za holesterol i povećanje šećera u krvi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info