Ovan: Sedmični horoskop za period od 14.08. do 20.08.2017.

0

Posao. Kod Ovnova će biti vrlo aktuelni svi problemi sa papirologijom i komunikacijom sa poslovnim saradnicima i kolegama. Moraćete da na brzinu rješavate neke situacije ili da se po više puta vraćate na određene stavke u dogovorima. Merkur je retrogradan, nemojte to zaboraviti – ne ostavljajte ništa nedorečeno i vodite računa da ne kasnite sa svojim obavezama. Prvo Sunce, a zatim i Mars dolaze u dobar aspekt sa Saturnom – pokrenite sve ono što je vezano za inostranstvo u većoj mjeri, iako ćete i dalje morati da budete strpljivi da bi se neke stvari realizovale. Odnos sa kolegama promjenjiv.

Ljubav. Sedmica kada neki od usamljenih pripadnika ovog znaka mogu ponovo pokrenuti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Ukoliko ste od onih koji su na svoju ljubavnu prošlost stavili tačku – računajte na izuzetno interesovanje suprotnog pola prema vama. Neki od kontakata koji se pokreću tokom ovog perioda mogu se čak pretvoriti i u vrlo ozbiljne ljubavne priče. Kod zauzetih, Venera, planeta koja vlada vašim partnerstvima, u jakom je opozitnom aspektu sa Plutonom i kvadratu sa Jupiterom. Neće biti lako održati sklad sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, jer će dolaziti do ljubomornih scena, do pokušaja emotivnih ucjena i manipulacije. Vi ćete gledati da se distancirate iz svega ovoga, što će u nekim slučajevima samo pogoršati situaciju. Pokušajte da se prilagodite dešavanjima na dnevnoj bazi. I ne nervirajte se previše, ukoliko je to moguće.

Zdravlje. Izbjegavajte bilo kakvu vrstu pretjerivanja, jer ona može negativno da se odrazi na vaše zdravlje, a naročito kod starijih Ovnova – na srce i krvne sudove.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info