Lav: Sedmični horoskop za period od 14.08. do 20.08.2017.

0

Posao. Povremeno će vam se činiti da je sama sudbina na vašoj strani, da ste postali miljenik sreće i da će sa svih strana krenuti da vas zatrpavaju novcem, počastima, nagradama, prilikama koje se ne propuštaju. Stoji, neki od vas će zaista i osjetiti dobar dio ovoga. No, gro Lavova će shvatiti da su se previše nadali, da su situacije koje su očekivali prenaduvane i da će morati da smanje svoja očekivanja. Zato ne idite “grlom u jagode” ove sedmice. Možda je bolje o nekim situacijama malo sjesti, porazmisliti, realnije sagledati pa tek onda djelovati. To će se pokazati kao dobro po vas.

Ljubav. Slobodni Lavovi bi na jedno pet strana ako je to moguće. Malo biste da se “kontaktirate” sa bivšim emotivnim partnerom, malo biste (čitajte: mnogo biste) da flertujete, malo biste da se tako “čačkate” sa nekim zanimljivim ljudima koji su zauzeti i sa kojima imate solidnu razliku u godinama, malo biste da ludujete i da se ne obavezujete, a malo biste i da budete u povremenim “šemama”. Na koju ćete se stranu zaista i odlučiti i usmjeriti svoju potpunu pažnju, to zavisi samo od vas. U svakom slučaju – vama je dobro. A to i jeste najbitnije, zar ne? Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama u jednoj su neobičnoj situaciji ove sedmice. Odnos sa partnerom je korektan i problem ne leži u tome. Suština je da se vama dopao još neko i da vas ta osoba zaista privlači, često o njoj razmišljate i tako biste se rado upustili u nešto što je zabranjeno, slatko, tajno. Da li ćete to uraditi ili ne, sasvim je do vas, ali ako vam tako nešto padne na pamet da sprovedete u djelo, nemojte poslije da se žalite i kukate kada krenu problemi.

Zdravlje. Mozak je prenapregnut, psiha je opterećena, a neki od vas malo značaja pridaju snu i odmoru. Mlađima je potrebna rekreacija, starijima je potrebna i analiza krvi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info