Jarac: Sedmični horoskop za period od 14.08. do 20.08.2017.

0

Posao. Ove sedmice, vladar vašeg znaka, Saturn ulazi u svoju stacionarnu fazu i prividno će biti “zakočen” na nebu sve do naredne sedmice kada kreće direktnim hodom poslije više od četiri i po mjeseca. Polako ostavljate jedan težak period iza sebe, ali period u kojem ste mnogo naučili, mnogo shvatili i postavili poslovni segment na drugačije, stabilnije osnove nego do sada. Polako ulazite u vrijeme kada će krenuti i boljitak, jer ne zaboravite – Saturn daje i nagrade, ne samo kazne. Ove dane shvatite samo kao uvod u situacije koje će u narednom periodu tek krenuti da se odvijaju mnogo intenzivnije. Ono što vi trebate da radite jeste da funkcionišete kao i do sada, istrajno, strpljivo i uz veliki trud. I da čekate vaše vrijeme.

Ljubav. Mjesec jeste početkom ove sedmice u vašem polju ljubavi i životnih zadovoljstava, ali je u svojoj posljednjoj četvrti pa, ukoliko ste slobodni, sada ni ne bi bio pravi trenutak da otpočnete neku emotivnu priču. No, ova vam pozicija Mjeseca može donijeti da vam se neko zaista dopadne i da počnu da se dešavaju zanimljive situacije između vas i ove osobe. S obzirom na to da vam je Venera u polju partnerstava, od ovog bi se zanimljivog početka mogla napraviti i jedna fina ljubavna pričica. Ne žurite, pustite da se stvari dešavaju same od sebe, jer vam sada idu naruku. U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama dolaziće do nekih promjenjivih raspoloženja i vas i partnera tokom ove sedmice, ali generalno gledano ove situacije neće pokvariti vaš odnos, koji je sada dovoljno čvrst i stabilan. Samo biste mogli malo da smanjite ljubomoru i pritisak i sve bi trebalo da bude u redu.

Zdravlje. Stabilnija zdravstvena situacija, naročito kod starijih pripadnika znaka, koji su našli rješenje za neke hronične tegobe koje su se aktivirale.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info