Djevica: Sedmični horoskop za period od 14.08. do 20.08.2017.

0

Posao. Ulazite u ovu sedmicu kroz retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura u polju ličnosti i vašem znaku. I sami znate i do sada ste naučili šta to znači – vrijeme je za sporost, vrijeme je za odlaganje, vrijeme je za gomilu sitnih prepreka, vrijeme je za ispravljanje grešaka. Kako god okrenuli – nije vrijeme za nešto novo. Možda bi najbolje bilo da pročešljate sve ono što ste u proteklom periodu uradili i da napravite ispravke. Možda da sredite dokumentaciju, da ažurirate papirologiju, da završite ono za šta do sada nije bilo vremena. Ionako će vam ova sedmica proteći u velikim planovima, a maloj realizaciji istih.

Ljubav. Slobodnim Djevicama ljubav trenutno nije ni na kraj pameti. Prosto ne znate šta se dešava sa vama – ništa vas ne ispunjava, ništa vam ne donosi zadovoljstvo, voljeli biste da imate nekog pored sebe, ali to samo ostaje na nivou razmišljanja, dok u realnom životu – samo imate kontakte sa prijateljima i možda razmijenite pokoju poruku sa nekim od bivših partnera. Iskreno rečeno – ni ovo posljednje vam ne predstavlja ništa posebno. Mnogi od vas će praviti retrospektivu svog ljubavnog života, analizirati dešavanja i nadati se da ulaze u neke bolje i podsticajnije dane. Djevice u emotivnim vezama i bračnim zajednicama, svjesno ili nesvjesno, izbjegavaće neke veće kontakte sa voljenom osobom. Izgovaraćete se zauzetošću i gomilom obaveza, dok vam je u stvari potrebno da se malo od svega odmorite i rasteretite. Partneru se ova situacija baš i neće dopasti i sigurno je da će se maksimalno truditi da vas podstakne, što će donijeti vrlo promjenjive rezultate. Sve u svemu – ova sedmica vam je ništa posebno.

Zdravlje. Starije Djevice mogu imati problem sa venama i nogama, dok će mlađi pripadnici znaka biti podložni alergijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info