Blizanci: Sedmični horoskop za period od 14.08. do 20.08.2017.

0

Posao. Iako će početkom sedmice izgledati da ulazite u dane koji će donijeti velike promjene, kada sve saberete i oduzmete na kraju shvatićete da ste sve uradili nekako napola i da je gro vaših planova ostalo nerealizovano. U suštini,ova sedmica i nije pogodna za neke gromovite početke, a budite sigurni da će vam male, svakodnevne problematične okolnosti non-stop unositi distrakciju i vraćati vas korak unazad. E, tako vam je to kada em vladar vašeg znaka ide retrogradno em vam ono što se dešava oko vas ne ide naruku. U suštini, radite ono što je u vašoj moći i budite zadovoljni čak i sitnim pomacima.

Ljubav. Ako ste slobodni, uglavnom se to neko poznato društvo u ovoj sedmici mota oko vas. Družite se sa prijateljima, povremeno upoznate nekog novog, ali u suštini – nikakvih spektakularnih pomaka na ljubavnom planu nema. Doduše, povremeno (ili malo češće) vam misli odu ka jednoj osobi koja je sada udaljena od vas, ali tu trenutno ne možete ništa posebno uraditi, osim da sačekate njen povratak. Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama, ove će sedmice biti manjih rasprava, povremenih napetosti, ali ništa od ovoga neće uticati u većoj mjeri na vaš odnos. Ako ste u braku, “kačićete” se oko novca i oko djece. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, vjerovatno će neka ljubomora doći na dnevni red. U suštini, ni vi ni vaše voljeno biće nećete zaista ozbiljno shvatiti ove vaše napete momente. U prevodu – sada rasprava, već u sljedećem trenutku funkcionišete kao da ništa nije bilo.

Zdravlje. Mogli biste vi ove sedmice odete na godišnji odmor. Ako već ništa ne možete uraditi kako valja, onda se bar ljudski odmorite i napunite baterije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info