Bik: Sedmični horoskop za period od 14.08. do 20.08.2017.

0

Posao. Čas ćete biti lijeni i teško će vam biti da se pokrenete, a kamoli da uradite nešto konkretno u poslovnom segmentu, a čas ćete se baciti na posao toliko da će sve prštati, pokušavajući da nadoknadite ono što ste propustili. Teško u ovim danima imate priliku da funkcionišete normalno, opušteno, nego svaki čas idete iz krajnosti u krajnost. Doduše i okolnosti su takve da vam nimalo ne olakšavaju situaciju. Ako pravite bilo kakve dogovore ili ulazite u nove poslove, bilo bi fino kad biste se malo spustili na zemlju i pokušali realnije da sagledate situaciju. Ne pravite velike i spektakularne planove, jer od toga neće biti ništa.

Ljubav. Ako ste slobodni, ni vi sami ne znate u ovim danima šta želite. Znate samo da hoćete da vam se nešto dešava na ljubavnom planu, pa “šaltate” na sve strane. Komunicirate sa bivšim partnerima, flertujete sa onima koji su odskoro u vašem životu, šaljete “opasne i fatalne” poglede ka kolegama… U prevodu – kao mnogo toga se oko vas dešava, a u suštini, baš ono što želite, nikako da se ostvari. Zauzeti pripadnici znaka moći će da funkcionišu normalno sa voljenom osobom samo ako se baš sve “kockice slože”, što se neće dogoditi. Dakle, očekuju vas dani kada ste vi ubijeđeni da ste vi korektni, a partner ne i obrnuto. Muči vas i ljubomora, muči vas i posesivnost pa kad se još i ovo uključi u dešavanja na dnevnoj bazi – biće veselo.

Zdravlje. Ko je još vidio dobro od pretjerivanja sa hranom? Vaši krvni sudovi će vam biti zahvalni ako više povedete računa o sebi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info