Dnevni horoskop za 11.08.2017.

0

Ovan

OvanPreći ćete preko nesuglasice koja je bila uzrok prekida prijateljstva. U ljubavi nećete očekivati promjene niti težiti značajnijim pomacima. Smatraćete uspjehom već i samu činjenicu da ste u postojeću vezu uspjeli “ubaciti” dinamiku i strast. Samce će neko potajno posmatrati, a možda vam i malim poklonom dati do znanja šta osjeća prema vama.

 

Bik

BikPromjene u domu i finansijska situacija upozoravaju da morate nešto preduzeti  ako se želite osigurati za budućnost. Na poslu su mogući problemi zbog različitih mišljenja između vas i pretpostavljenih. Ako osjetite da ulazite u osjetljive vode, poslužite se šarmom.

 

Blizanci

BlizanciKrasiće vas odlično raspoloženje. Pronaći ćete snagu u sebi i shvatiti da neke stvari morate riješiti bez tuđe pomoći. Vrijeme je povoljno za ponudu saradnje ili projekata te za slanje molbi. Budite odvažni i izložite svoje ideje. Poslije podne i veče proteći će u znaku druženja i izlazaka, ali i uspješne kupovine.

 

Rak

RakMogli biste poslodavcu dati zanimljiv poslovni prijedlog pa će porasti vaš ugled u njegovim očima. Drugima ćete nesebično pružati podršku, ne razmišljajući o tome hoćete li se zbog toga poslije kajati. Ne hvatajte se olako za novčanik ako vas neko upita za veću pozajmicu, posebno ako ni sami finansijski ne stojite baš najsjajnije.

 

Lav

LavDekoncentrisani ste pa izbjegavajte potpisivanje ugovora, putovanja te važnije aktivnosti i dogovore. U odnosima s klijentima ili partnerima moraćete voditi više računa o onome što pričate. Osoba iz prošlosti mogla bi se ponovno pojaviti u vašem životu. Shvatićete da je niste preboljeli i poželjećete novi ljubavni početak s tom osobom.

 

Djevica

DjevicaBolje ćete poslovati i sporazumijevati se s kolegama. Vješto ćete se snalaziti u intelektualnom radu i ugovaranju poslova. Prevođenje, čitanje i  pisanje tekstova ići će vam s lakoćom. Ali nemojte dopustiti da vam posao postane glavna preokupacija, jer bi mogli trpiti oni kojima ste najpotrebniji.

 

Vaga

VagaDrugi će vas doživjeti kao druželjubivu osobu s kojom se uvijek mogu opustiti. Bićete pozivani na zabave, druženja i izlaske. Ako ste bili nezadovoljni, imaćete pred sobom nove ciljeve koji će vas zaokupiti i shvatićete da vam život s njima postaje kvalitetniji. Ako imate partnera, nečim će vas danas iznenaditi.

 

Škorpija

ŠkorpijaTrošićete energiju na detalje i stvarati napetost oko rješivih problema. Bićete osjetljivi na reakcije bližnjih te skloni aktivnostima koje će vas iscrpiti. Nećete se snalaziti pri donošenju odluka. Podrška i savjeti bliskih osoba mnogo će vam olakšati svakodnevnicu pa ih i poslušajte, jer vam govore u najboljoj namjeri.

 

Strijelac

StrijelacMreža društvenih kontakata, a naročito vaša sposobnost da dobijete pravu informaciju u pravom trenutku, biće zaslužni za uspjeh. Posvetite pažnju zapostavljenim hobijima. Oni će vas opuštati i odmarati te pomoći u uspostavljanju ravnoteže.

 

Jarac

JaracImaćete pred sobom uspješan dan. Dogovori će se brzo postizati, ugovori zaključivati bez suvišnog filozofiranja. Uspjeh će polučiti i zaposleni na rukovodećem položaju. Bićete kreativni i nadahnuti. Samci, privući će vas neko pronicljiv s kim ćete uživati u razgovorima i razmjeni znanja. Mogli biste dobiti manji novčani dobitak.

 

Vodolija

VodolijaUspješno ćete odraditi svaki posao, a neki će biti i velika pomoć šefu. Osim posla, razmišljaćete o sadržajima koji vas opuštaju. Nećete propustiti svoje omiljene sportske aktivnosti ili poziv za izlazak na zanimljivo odredište. Neke očekuju vesele ljubavne vijesti.

 

Ribe

RibePreviše ste pod utiskom loših iskustva iz prošlosti ili nepovjerenja u ljude, što vam onemogućava da napravite korak naprijed. Ako shvatite da je većina problema uzrok vaše preosjetljivosti, smoći ćete snage za dalje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info