Dnevni horoskop za 09.08.2017.

0

Ovan

OvanPlanete nagovještavaju porast optimizma i društvenih sadržaja. Više ćete izlaziti i širiti pozitivnu energiju. Poslovi ne samo da neće biti naporni, nego bi vas mogli i zabavljati. Planovi vezani za kontakte s inostranstvom razvijaju se na priželjkivani način.

 

Bik

BikKolege će vam prigovarati da ne znate sarađivati. Biće vam teško s njima podijeliti radne zadatke, jer ćete smatrati da ih vi najbolje obavljate. Ukoliko krećete na put, pripremite se na zastoje ili promjenu plana. Razumno se prilagodite situaciji, ne gubeći vrijeme na ljutnju. Osobi koja vam se sviđa pristupite ležerno.

 

Blizanci

BlizanciPrihvatite poslovnu ponudu, posebno ako podrazumijeva putovanja i kontakte s inostranstvom. Iako niste u najboljem ljubavnom razdoblju, trud koji ulažete u vezu ili brak neće proći nezapaženo od strane partnera. Svojom inicijativom probudićete zaspale strasti, koje će se još više razbuktati idućih dana.

 

Rak

RakIskazaćete poslovni duh i pronicljivost pa vam dobre prilike neće izmaći. Mogli biste dobiti odštetu ili naplatiti svoja potraživanja. Nečiji savjet ili pomoć biće vam od neprocjenjivog značaja. Boravak u zatvorenim i klimatizovanim prostorijama neće vam biti previše ugodan. Veče provedite u dobrom društvu.

 

Lav

LavSmatraćete da svoje probleme možete riješiti sami pa će vam nečiji savjeti ići na živce. Zakomplikovaćete odnos s roditeljem. Možda će vas povrijediti ono što će vam reći. Činiće vam se da mnogo energije trošite na bračni odnos, ali vas partner ne podržava u vašim planovima. Bilo bi dobro da ga na to upozorite.

 

Djevica

DjevicaPlaćanje računa vezanih za kuću, djecu i kredite prilično će vam isprazniti novčanik, ali bićete mirni jer ste se riješili dugova. Ljubavni život doživjeće preobražaj, ali još će biti nekih pitanja na koja nećete imati odgovor. Ne zamarajte se s tim, nego pokušajte uživati u svakom trenutku provedenom s partnerom.

 

Vaga

VagaOčekuje vas uzbudljiv dan u kojem će se događati mnogo toga lijepog. Osoba koja vam se sviđa daće vam znak da je spremna za vezu pa na vama ostaje samo da se potrudite. Ako ste u vezi, pobrinite se da partnera češće izvodite u društvo, jer promjena i druženje koje trebaju vama, jednako tako trebaju i njemu.

 

Škorpija

ŠkorpijaČeka vas mnogo poslova pa bolje organizujte vrijeme. Budete li sve odlagali za kraj radnog vremena, naći ćete se u stisci. Plaćanje računa, rješavanje vlastitih ili porodičnih problema, nabavke i kućni poslovi prilično će vas iscrpiti. Tražićete svoj mir, ali nagomilane obaveze vas podsjećaju na nužnost njihovog rješavanja.

 

Strijelac

StrijelacIzbjegnite rasprave s nadređenima. Nagli ste i direktni pa često reagujete netipično za sebe. Finansijskih problema možete se dijelom riješiti ako više pripazite kako raspolažete novcem. Na putu do ljubavne sreće uspješno ćete savladati prepreke. Zaljubljeni bi mogli donijeti odluku o zajedničkom životu.

 

Jarac

JaracPrividno poslovno zatišje naznaka je budućih velikih promjena – mogli biste se baviti novim projektom ili napredovati na postojećem radnom mjestu. Moguć je kontakt s rodbinom ili nečija posjeta, što vas i neće previše oduševiti. Bićete prilično umorni i željni odmora pa će vam takve situacije biti dodatni teret.

 

Vodolija

VodolijaUspješno ćete obnoviti staru ljubavnu vatru u vezi i ojačati povjerenje. Posvećivaćete mnogo pažnje izgledu i formi. Dan je odličan za one koji žele promijeniti frizuru i zasjati novim izgledom. Obnovite kontakt s ljudima koje dugo niste vidjeli.

 

Ribe

RibeAutoriteti vam neće biti skloni. Radije odgodite neke prijedloge ili projekte koje im namjeravate predstaviti. Ako ste u tajnoj vezi ili u ljubavnom trokutu, razmišljaćete o mogućim izlazima. Napetost odagnajte masažom i tretmanima ljepote. Godiće vam pojačana fizička aktivnost.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info