Ako držiš do sebe, NIKADA nećeš tolerisati ovih 5 stvari!

0

Ako zaista volite i poštujete sebe, sljedeća ponašanja nemojte tolerisati.

Udovoljavanje drugima


Na kraju dana, jednostavno morate uraditi ono što vas čini srećnima i nositi se vlastitim osjećanjima. Zaboravite na pokušavanje da ubijedite druge – oni će pronaći hiljadu razloga zbog kojih ne bi trebalo da slušate svoje srce.

Morate da se izdignete iznad tuđih mišljenja i radite ono što vi mislite da je ispravno. Svaka žena koja poštuje sebe uvijek poštuje svoje mišljenje u odnosu na mišljenje drugih.

Negativan pogled na sebe


Ako želite da vaša realnost izgleda pozitivnije i živahnije, onda vaše misli moraju biti usklađene sa onim kako želite da vaš svijet izgleda. Ako imate negativan pogled na sebe, svijet će izgledati depresivan i siv.

Međutim, ako sa samima sobom imate pozitivan odnos, vidjećete bezgranične mogućnosti i blaženost gdje god da pogledate. Žene koje poštuju sebe misle o sebi na pozitivan način.

Stagniranje


Ako pogledate oko sebe, svijet se čini kao veoma zastrašujuće mjesto i tako mnogo ljudi se odlučuje da ostane u svojoj zoni udodnosti, koliko god je to moguće, kako bi izbjegli bilo kakve neugodne situacije.

Međutim, ne možete rasti ako ne isprobate nove stvari. Žene koje poštuju sebe vole da pomijeraju granice kako bi rasle kao osoba.

Pokušaji uklapanja


Opet, ne možete rasti i razvijati se ako vam je jedino stalo da pratite druge. Kako biste zaista uspjeli u ovom svijetu, morate sami da popločate svoj put i da naučite da vjerujete sopstvenim instinktima, a ne zamornim i istrošenim stavovima drugih ljudi.

Naučite da se osjećate ugodno u sopstvenoj koži i vjerujte svojoj intuiciji pa ćete biti u stanju da vidite cijeli novi svijet.

Veze sa pretjeranom kontrolom


Ako imate prijatelje koji pokušavaju da diktiraju svaki aspekt vašeg života, onda je to alarm za uzbunu. Nikada ne bi trebalo da tolerišete nekoga ko pokušava da kontroliše i manipuliše vašim vezama. Zaslužujete veze i prijateljstva koja će poboljšati vaše blagostanje i koja će vam pomoći da rastete.

Jednostavno rečeno, ako vas bilo ko u životu više “spušta” nego što vas “podiže”, onda je potrebno da tu osobu (ili osobe) pustite iz svog života. Žene koje poštuju sebe ne dozvoljavaju bilo kome da im kontroliše život. One to rade same.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info