Večeras: Pomračenje Mjeseca u Vodoliji (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Pomračenje Mjeseca dešava se večeras, u znaku Vodolije, a imaće uticaj na sve nas i to na način da će nas “prodrmati” kako bismo mogli napraviti određene, prijeko potrebne, promjene.

Avgust je, svakako, jedan od “snažnijih” mjeseci ove godine, a donijeće promjene i pomake u vašem načinu razmišljanja, tijelu i duši. Od početka ove godine, svakodnevnica kao da nas je pozivala da napravimo određene promjene. Promjene koje su male, ali i one velike. Sve s ciljem poboljšanja emocija, života i situacija sa kojima se svakodnevno suočavamo.

Vjerovatno ste čuli kako je 2017. godina, zapravo, godina novih početaka, a vjerovatno ste do sada i osjetili kako vas univerzalna energija vodi ka započinjanju novih poglavlja u životu, a koji su više usklađeni sa onim ko ste i ko želite biti. Da bi se istinska promjena i dogodila, određene stvari, koje nisu nimalo prijatne, moraju isplivati na površinu. Morate se suočiti sa njima, morate se suočiti sa tamom kako biste je pretvorili u svjetlost.

Ovo se dešava na vašem unutrašnjem nivou, ali i na globalnom. Možda ste već do sada morali da se suočite sa određenim stvarima, koje vam ne prijaju i koje vam uopšte ne služe te ste počeli da ih polako, ali sigurno, transformišete u nešto što vam odgovara, što služi vašoj svrsi, što vas ispunjava i što vam život čini boljim.

Kada je riječ o pomračenju Mjeseca, potrebno je naglasiti da se ono uvijek odnosi na transformaciju, na stvari koje je potrebno da eliminišete i pustite iz svog života. Međutim, ono što je posebno bitno jeste da vam upravo pomračenje može dati snagu i hrabrost da to i uradite. Posmatrajte pomračenje Mjeseca kao trčanje na brzoj traci, a koje će vam pomoći da brže i lakše stignete tamo gdje i treba da budete.

Ako vam tokom pomračenja neki planovi propadnu ili ne krenu onako kako ste zamislili, najbolje je da onda i odustanete od njih i ne zadržavate se na njima bespotrebno trošeći vrijeme i energiju. Čak iako niste spremni da se oprostite od toga, ponekad jednostavno morate stvari pustiti da idu svojim prirodnim tokom. S obzirom na to da ovo pomračenje Mjeseca prati i pomračenje Sunca u znaku Lava (21. avgusta), vjerovatno sve ono čega je potrebno da se riješite biće od velike važnosti.

Ukoliko ste u nekim sferama nesigurni ili ako je određeni dio vašeg života već neko vrijeme bio nestabilan, ovo pomračenje Mjeseca pomoći će vam da stvari posložite na njihovo mjesto. Energija Vodolije je energija promjene. Vodolija je pionir i uvijek ima nove načine za obavljanje stvari. Tokom ovog pomračenja Mjeseca, kanališite ovu energiju u razmišljanje na neustaljen način. Ovo pomračenje pomoći će vam da sami popločate svoj put te je potrebno da prestanete gledati u druge i tražiti pomoć od njih – umjesto toga, pogledajte unutar sebe.

Ovo pomračenje Mjeseca vodiće vas ka tome da istinski vjerujete u sebe i da pratite svoju inspiraciju i sopstveni poziv umjesto da pokušavate da živite život prema tuđim očekivanjima. Takođe, doći će i do pomijeranja određenih granica i barijera koje ste postavili, a s ciljem ostvarivanja svega onoga što želite da ostvarite. Jedine granice koje budete imali biće one koje ste sami sebi postavili.

Došlo je vrijeme da izađete iz sopstvene zone udobnosti. Vrijeme kada je potrebno da se otarasite stvari koje više nisu vaš najveći prioritet. Svako od nas posjeduje jedinstvenu energiju, a kada tu energiju prigrlite tada ćete biti u mogućnosti da zavirite unutar svoje duše. Da saznate šta je potrebno sljedeće uraditi, kako biste sami popločali put pred vama. Put na kojem je i potebno da budete.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info